Haberler

Tika Türkmen Sığınmacılara İftar Verdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yahyava Çadır kampı- Serdar Çam'ın kamp ziyareti - Serdar Çam ile röportaj- Ali Mehdi ie röportaj- Kampta dağıtılan yemekten alan sığınmacılardan Hasan Ali AA ile röportaj Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Merkezi Ajansı Başkanlığı (TİKA) Kerkük kentinde çadır kampta kalan 3 bin Türkmen aileye iftar verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Yahyava Çadır kampı- Serdar Çam'ın kamp ziyareti - Serdar Çam ile röportaj- Ali Mehdi ie röportaj- Kampta dağıtılan yemekten alan sığınmacılardan Hasan Ali AA ile röportaj Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Merkezi Ajansı Başkanlığı (TİKA) Kerkük kentinde çadır kampta kalan 3 bin Türkmen aileye iftar verdi. Kentin 20 kilometre güneyinde bulunan Yahyava Çadır Kampı'na gelen TİKA Başkanı Serdar Çam, kamptaki çocuklara oyuncak dağıttı. Birkaç çadırı ziyaret ederek sığınmacılarla sohbet eden Çam, AA muhabirine yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun selamlarıyla geldiklerini söyledi. Ramazan vesilesiyle kalplerinin her zaman Türkmen sığınmacılarla beraber olduğunu gösterebilmek amacıyla iftar organizasyonu düzenlediklerini belirten Çam, Türkiye'den getirdikleri bazı hediyeleri kampta dağıttıklarını kaydetti. - "Türkiye imkanlarını seferber ediyor"Türkiye'nin bölgede yaşanan acı hadiselerle ilgili barışın ve huzurun tesis edilmesi için bütün dünyada kamuoyu oluşturmaya çalıştığını ifade eden Çam, "Türkiye birçok imkanlarını seferber ediyor. Türk Kızılayı ve AFAD özellikle acil ve insani yardımlar konusunda gerek Türkiye'deki misafirlere gerek civar ülkelere katkı sağlamaya çalışıyor" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ali Mehdi Türkiye Kerkük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title