Haberler

Teröristbaşı Mazlum Kobani: ABD'de Biden yönetimiyle ortak bir program hazırlayacağız

Güncelleme:

Suriye'nin kuzeydoğusunu işgal altında tutan YPG'nin sözde liderlerinden "Mazlum Kobani" kod adlı Ferhat Abdi Şahin, ABD'de Joe Biden yönetimi ile ortak bir program hazırlayacaklarını söyledi. Rusya'ya da mesaj gönderen Kobani, koordinasyonun devam ettiğini belirtti.

Suriye'nin kuzeydoğusunu işgal altında tutan YPG'nin sözde liderlerinden "Mazlum Kobani" kod adlı Ferhat Abdi Şahin, Al Hadath televizyonuna röportaj verdi. "ABD'nin yeni yönetimiyle YPG arasında ortak bir program hazırlanacağını" kaydeden Kobani, ancak ABD yönetiminden kimlerle görüştüğü ya da nasıl bir program hazırlanacağına dair detay vermedi.

"BIDEN'IN SEÇİLMESİ BANA BÜYÜK UMUT VERDİ"

Teröristbaşı, Joe Biden'ın ABD Başkanı seçilmiş olmasının kendisine Suriye krizinin gerçekçi çözümü için daha büyük bir umut verdiğini söyledi.

MOSKOVA'YA DA MESAJ VERDİ

Rusya ile koordinasyonun da devam ettiğini belirten Mazlum Kobani, "Washington ve Moskova ile ilişkilerimizde dengeyi sağlamak her zaman zorlu oldu" dedi.

MCGURK YENİDEN BÖLGEYE ATANDI

Joe Biden, Trump'tan önceki Demokrat Başkan Barack Obama döneminde DAEŞ'la mücadele koalisyonu özel temsilcisi Brett McGurk'ü, "Beyaz Saray'ın Orta Doğu ve Kuzey Afrika Koordinatörü" olarak atadı. McGurk örgüte açık desteğiyle tanınıyor ve Türkiye'nin ciddi tepkisini çekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Mazlum Kobani Suriye Dünya Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücrete zam yapılacak mı, yüzde kaç zam yapılacak? Kamuda tasarruf paketi nedir? Kamuda tasarruf paketinin kuralları nasıl olacak? 12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024?
Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

Şimşek'in açıklayacağı kamuda tasarruf paketinin detayları netleşiyor! Kurallara uymayanlar yandı

500

Yorumlar (4)

zzz:

Amerika bizim gibi kabile devletimi ki her başkan değiştiğinde politikası sil baştan değişsin

7
2
yanıtYanıtla
Devlet:

Ülkeyi aile şirketi yapmak ayri ülkeyi milletle yönetmek ayri

4
1
yanıtYanıtla
meczup:

türkiyenin şu an en büyük eksiği atatürk gibi önderlerin olmamasıdır atatürk kurtuluş savaşını kazanıp türkiyeyi kurduktan sonra ülkeyi eşe dosta yandaşa peşkeş çekmedi ülkesini soymadı çalıp çırpmadı şimdi talan edilen atatürk orman çiftliğini arsaları için satılan devlet tüccarlık yaparmı demeyip sanayinin temeli olan fabrikaları kurdu tüm servetini sülalesine değil halkına bağışladı batılıların doğudaki hainlere çıkarttığı isyanları bastırdı o dönem allahın kulu türkiyeye kafa tutamadı

1
2
yanıtYanıtla
Muzaffer:

Gerek yok zaten adaları peşkeş çekenlere Elhamdülillah artık eski Türkiye yok Reisimiz var ALLAH ın izni ile daha da şaha çıkacaz

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title