Haberler

Terör örgütü YPG/PKK bir genci daha işkenceyle öldürdü

Güncelleme:

Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'de petrol çalmakla suçladığı genci işkence ederek öldürdükten sonra cansız bedenini acılı aileye teslim etti.

Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin doğusundaki Deyrizor ilinde alıkoyduğu 20 yaşındaki genci petrol çalma suçuyla alıkoyup işkenceyle öldürdü. Talihsiz gencin cansız bedeni daha sonra ailesine teslim edildi.

PETROL ÇALMAKLA SUÇLADILAR

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, YPG/PKK'lı teröristler ülkenin doğusundaki Deyrizor ilinin kuzey kırsalındaki Maşeh köyünde Halid Hamad El-Ani adlı bir genci, bir hafta önce petrol çaldığı suçlamasıyla alıkoydu.

İŞKENCEDE ÖLDÜRÜP CANSIZ BEDENİ AİLESİNE TESLİM ETTİLER

Terör örgütü, Ani'yi önce Ömer petrol sahasına, daha sonra da Deyrizor'da işgalindeki Kisre Cezaevi'ne götürdü.
YPG/PKK'lı teröristler, işkenceyle öldürdükleri 20 yaşındaki gencin ölümüne dair hiçbir neden belirtmeden cesedi bugün ailesine teslim etti.

DAHA ÖNCE DE AYNISINI YAPTILAR

Terör örgütü YPG/PKK, 20 Temmuz'da da fidye için alıkoyduğu 26 yaşındaki başka bir genci işkenceyle öldürmüştü.
Böylece terör örgütü son 10 gün içerisinde 2 genci işkence ederek katletti. Suriye'de işgal ettiği alanlarda bir yandan gençleri alıkoyarak zorla silah altına alan terör örgütü YPG/PKK, bir yandan da yükselen karşıt sesleri bastırmak veya fidye almak için asılsız ithamlara başvurarak sivilleri alıkoyuyor. Terör örgütü, geçen hafta bu kapsamda ülkenin doğusundaki Deyrizor ilinde karşıt seslerin yükseldiği bazı yerleşimlere baskınlar yaparak "terörle mücadele" bahanesiyle onlarca sivili alıkoymuştu. YPG/PKK, temmuzun ilk haftasında ülkenin kuzeydoğusundaki Haseke ilinde 400 genci alıkoyarak zorla silah altına almıştı. Son 2 aydır çocukları da kaçırmaya yoğunlaşan terör örgütü, bu ay ikisi kız en az dört çocuğu ailesinden koparmıştı.
Kaynak: AA / 3. Sayfa

Deyrizor Suriye YPG Cinsellik Cinsellik Cinsellik Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500

Yorumlar (18)

YOZGATLI HACI MUSA:

yalan, palavra, asparagas, haber bile değil, kuru iftira.

14
37
yanıtYanıtla
Yalancı seni:

Senin yozgatlı hacı musa olduğun yalan. Senin insan olman dışında her şeyin yalan.

yanıt19
yanıt0
ali:

Türkün olduğu yerde şeriatçılarında, pkklılarında şansı yok. Ezer geçeriz hepinizi.

14
24
yanıtYanıtla
Türkiye cahiller ordusuna döndü:

Türk demek müslüman demek şeriatci derken ne kastediyorsun şeriatın sonsuz yüce olan ALLAH ın kuralları olduğunu bilmiyorsun heraldeki şeriatci diyorsun teröristlere şeriatçı demek islama hakarettir çok cahil adamsin biraz okursan belki içinde bulunduğun cahillikten biraz olsun kurtulursun...

yanıt14
yanıt4
BREH BREH BREH:

SEN ANCA EZME MEZE YAPARSIN

yanıt2
yanıt3
KARA KUYU:

Lan tarcin! Türkiyenin kontrolündeki Süriye topraklarinda yasiyanlarin yüzde 90 seriatci terörist, sana baska seyleri yutturduklarina kanma yalaka medyanin propagandasi tam is görüyor. Orada Türkiyenin destekledigi gücleri dünyada baska bir devlet daha destekliyormu? yoook aceba neden?

yanıt0
yanıt2
avanak:

Şeriat dediğin Allah c.c. kitabı kuran. Türkü de Türk yapan islami yasayan ve yayan kavim olmasıdır. Senin dediklerinde zaten sen gibi çıkarları ugruna dini sekillendiren cahiller oldugu icin pek bi farkiniz yok gercekte.

yanıt0
yanıt0
Germany:

Kahrolsun suçsuzları öldüren Pkk ....

13
10
yanıtYanıtla
:

PKK YARDIM VE YATAKLIK YAPANLARINDA EVLERİ YANSIN TRAFİK KAZASINDA ALLAH KURBAN BAYRAMINDA KURBAN ETSİİNNN AMİİİNNNN

yanıt10
yanıt4
İLOMİLO:

TOPUNUZUN KÖKÜNE KİBRİT SUYU !

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title