Haberler

    Yeni Xbox'ın Çıkış Tarihi ve Fiyatları Hakkında Yeni Bilgiler

    Resmi duyuru gelene kadar daha çok söylenti duyarız, ama heyecanlanmıyor da değiliz!

    Mahmut Saral - - Microsoft, uzun süren söylenti sürecinin ardından nihayet yeni Xbox konsolunu doğruladı ve ilk gösterim için tarihi verdi; 21 Mayıs!

    Yeni konsola dair ilk resmi bilgileri alacağımız bu toplantı, Xbox Live, Xbox.com ve Spike TV gibi kanallar üzerinden de milyonlarca oyun ve teknolojisever için canlı yayınlanacak. Ancak, toplantı günü gelene kadar, söylenti boyutunda yeni haberler de gelmeye devam edecektir.

    Teknoloji blogger'ı Paul Thurrott'un yeni iddialarına göre Microsoft, yeni Xbox konsolunu önümüzdeki Kasım ayının başlarında satışa sunacak. Cihazın fiyatlandırılması için ise, iki yöntem düşünülüyor; peşin almak isteyenlere 499 dolar, aylık 10 dolarlık Xbox Live abonelik sistemini isteyenlere de önce 299 dolar ödemeli sistem. Yani 299 dolarlık konsolu alırsanız, 2 yıl boyunca aylık 10 dolardan olmak üzere Xbox Live abonelik ödemesi de yapacaksınız.

    Thurrott'un iddiaları arasında; yeni konsolda Blu-Ray optik sürücü olacağı, Windows 8 desteğiyle geleceği ve devamlı internet bağlantısına ihtiyaç duyacağı gibi bilgiler de var.

    Ve bir de Xbox 360 var! Evet, söylenenlere göre Microsoft, bu yıl yeni bir Xbox 360 modeli çıkarmak istiyor ve bu modelin, var olan modellerden daha ucuz olacağı söyleniyor. Kod adı Stingray olan bu cihaz, çıktığında X360 oyunlarına destek vermesi beklenmeyen Xbox 720'nin yanında güzel bir yardımcı olabilir. Tabii Xbox 360'ınız yoksa.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Microsoft Xbox 360 Spike Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title