Haberler

    Yeni Star Wars'u Kim Yönetecek?

    Güncelleme:

    Gazeteye ilan verilirse şaşırmayın, Star Wars evrenini iyi bilen yönetmen aranıyor.

    Mahmut Saral - - Disney'in Lucas Film'i alması büyük yankı uyandırmıştı hatırlarsanız. Kimi Star Wars fanları, bunun artık serinin para kazanmaya yönelik olarak devam edeceği sebebiyle yapıldığını savunmuş, kimileri sevinmiş, kimileri de 4 milyar dolar gibi bir paranın Star Wars markası için gayet düşük olduğunu dile getirmişti. Öyle veya böyle, bu anlaşma oldu ve şimdi yeni Star Wars üçlemesi için çalışmalar yapılıyor. Üçlemenin ilk filmi olacak Star Wars Episode VII ise, muhtemelen 2015'te vizyonda olacak. Peki filmi kim yönetecek?

    Şimdiye kadar filmi yönetebilecek isimler hakkında bir sürü söylenti haber çıktı, ancak hiçbiri de doğrulanmadı.

    Önce ünlü yapımcı ve yönetmen Steven Spielberg'ün ismi geçmişti film için. Spielberg ise, bu film türünün kendine ait olmadığını, Lucas'a ait olduğunu belirterek filmi çekmesinin söz konusu olmadığını dile getirmişti.

    Ardından söylentilerin hedefinde ise, Ucuz Roman, Kill Bill gibi filmlerin yönetmeni Quentin Tarantino vardı. Tarantino da bu evreni bozmak istemeyeceğini, dolayısıyla da projede olmayacağını söylemişti.

    Sonrasında ise sırada, fantastik filmlerin fantastik ismi Guillermo del Toro vardı. Toro da çektiği filmlerle çok meşgul olduğunu ve haliyle de Star Wars ile bir alakasının bulunmadığını dile getirmişti.

    Şimdi de X-Men: First Class'ın yönetmeni Matthew Vaughn'ın ismi geçiyor. Bakalım bu işin sonu ne olacak...

    Acaba bu filmi yönetmemek için millet bahane mi uyduruyor? Böyle giderse yönetmen kalmayacak gibi. En iyisi yine ipleri Lucas'ın eline alması. Başka türlü olmayacak gibi. "Hayatım, ocakta yemeğim var, çıkamıyorum. Benim yerime şu filmi sen yönetir misin?" (O da kabul etmedi.)

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Quentin Tarantino Steven Spielberg Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title