Haberler

Yeni Insignia Grand Sport Türkiye Satış Fiyatı Ne Olacak?

Yeni Insignia Grand Sport 2017 Türkiye Satış Fiyatı Ne olacak?

Yeni Insignia Grand Sport 2017 Türkiye Satış Fiyatı Ne olacak?

Yeni Insignia Grand Sport Türkiye'de Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Opel'in amiral gemisi Insignia'nın 2017 modelleri henüz Türkiye'de satış çıkmadı. Merakla beklenen modelin Almanya'da koltuk testleri yapıldı bile.

Dünya Prömiyeri ise Cenevre'de yapıldı ve Insignia Grand Sport serinin en dikkat çeken modeli olarak karşımıza çıkıyor.

Gerçekten de yeni tasarımı ile her zamankinden daha şık ve gösterişli olan Yeni Insignia Grand Sport Opel 'in yeni amiral gemisi olduğunu her yönüyle gözler önüne bir kez daha seriyor.

Peki bu harika tasarım Türkiye'ye ne zaman gelecek? Ne zaman satışa çıkacak? Türkiye lansmanı nasıl olacak? Tüm bu sorularımızı değerli dostumuz Opel Gürses'ten  Satış Müdürü Cüneyt Sevinç ile konuştuk;

Sevinç;

"Özellikle 1.6 dizel otomatik lansmanı sonrası mevcut Insignia modeliyle Türkiye pazarında önemli başarılar elde ettiklerini  ve hedeflediğimiz satış rakamlarına ve segment payına adım adım yaklaşıyoruz. Yeni Insignia modelimiz ise bu çıtayı çok daha yukarılara çıkaracağına inanıyoruz. Dünya Prömiyeri Cenevre'de yapılan yeni Insignia modelimizin Türkiye Prömiyerinin Nisan 2017'de düzenlenecek olacak İstanbul AutoShow 2017'de yapılması planlanıyor. Sunulacak motor, şanzıman, donanım seçenekleri ve diğer teknik özelliklerinin yine İstanbul Autoshow 2017'de açıklanması planlanmaktadır." dedi.

Türkiye'de İstanbul AutoShow sonrası 2017 Yılının 2. Yarısında Satışa Sunulması planlanan yeni Opel Insignia Grand Sport 2017 modelinin fiyatları henüz belli olmadığını; Ancak 2009 Avrupa'da yılın otomobili seçilen birinci nesil Insignia'dan tamamen farklı bir bir tasarıma sahip olan modelin Aks mesafesi 92 mm uzatılarak daha da ferah bir iç mekan sağlandığını ve bu farkı özellikle arka koltukta oturan yolcular hissedeceğini dile getirdi.

Sevinç'in Yeni Insignia Grand Sport hakkında aktardığı diğer bilgiler ise şöyle,

Yeni Insignia Grand Sport daha uzun, yere daha yakın, bir coupé'nin esnek hatlarına ve üst sınıf otomobillerin cesur duruşuna sahip.

8 ileri Vites!

Yeni Insignia Grand Sport, yeni sekiz ileri otomatik vitesi ile sürücüsünün bu özellikten en üst seviyede faydalanmasını sağlıyor.

Ayrıca, Yeni Insignia Grand Sport sürüşü daha güvenli, daha rahat ve daha konforlu kılan birçok üstün teknolojiyi de içerisinde barındırıyor. Astra'nın beğeni ile karşılanan Sürüşe Duyarlı LED Matrix ön far sistemini daha da geliştiren Opel mühendisleri, Yeni Insignia için ikinci nesil IntelliLux LED® Matrix farları ortaya çıkardılar. Yeni farlar daha hızlı, daha keskin ve daha güçlü. Uzun farları ise 400 metreye kadar ulaşabiliyor. Direksiyona ufak müdahalelerde bulunan Şerit Takip Sistemi, kritik bilgileri ön cama yansıtan yeni Head-up-Display Sistemi, 360 derece kamerası gibi teknolojiler, AGR sertifikalı premium koltuklar, ön ve arka koltuk ısıtması ve ısıtmalı ön cam gibi konfor özellikleri ile birleşiyor. Elbette son nesil bilgi-eğlence sistemi IntelliLink ile Yeni Insignia sürücüsüne çarpıcı bağlantı imkanları da sunuyor.

Yeni Insignia Grand Sport Tasarımı

Yeni modelimiz hafif, çevik ve keyifli. Tasarımcılarımız bu modelimize üst sınıf araçlarla başa baş durabilecek zarafet ve atletizmi kazandırdılar, fiyatı ise rakiplerini kıskandıracak seviyede olacak.

Yeni model, 2017'de pazara sunulduğunda son nesil turbo motorlar ve şanzımanlar ile gelecek. Sürtünmesi azaltılmış, verimli sekiz ileri yeni otomatik vites öne çıkanlar arasında. Öncelikle sadece dört çeker sistemlerle birlikte sunulacak bu yeni vites, sınıfında lider vites değiştirme konforu sunacak.

Opel'den bekleneceği üzere, eğlence ve bağlantı seçenekleri Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu IntelliLink sistemleri ile sağlanıyor. Önceki modellerde olduğu gibi akıllı telefonlar otomobilin bilgi-eğlence sistemine sorunsuz bağlanırken, artık kablosuz olarak şarj da edilebilecek.

Head-up-Display: Hız, trafik işaretleri, hız sınırlayıcısının ayarlı hızı ve navigasyon yönlendirmesi sürücünün gözü önüne, direkt olarak ön cama yansıtılıyor. Böylece sürücünün gözlerinin sürekli yolda kalması sağlanıyor.

360 derece kamera: Aracın dört yanında bulunan kameralar 360 derece kuşbakışı görüntü sağlıyor ve park manevralarını kolaylaştırıyor.

Adaptif Cruise Control (ACC): Önde seyreden otomobil ile mesafeyi ölçüp hızı ayarlıyor. Eğer mesafe ani bir şekilde azalırsa ACC otomatik acil durum freni yapıyor.

Şerit takip özelliğine sahip Şerit İhlali Uyarı Sistemi: Direksiyona ufak müdahalelerde bulunuyor;  gerekirse alarm ile sürücüyü uyararak istemsiz şerit dışına çıkışları engelliyor.

Akan Trafik Uyarısı: Sistem arka tampondaki sensörleri kullanarak; 20 metreye kadar aracın 90 derecelik alanında sağ ve soldan gelen araçlar için sürücüyü uyarıyor. Bu kapalı bir alandan geri vitesle çıkarken sürücüye çok yardımcı olacak bir özellik.

Tamamıyla yenilenmiş büyüleyici iç ve dış tasarımı

Yeni Astra'da olduğu gibi karoserinde kullanılan hafif materyaller ve geliştirilmiş mühendislik çözümleri sayesinde mevcut Insignia'dan 175 kg'a kadar hafifleyen yapısı,

Yeni nesil geliştirilmiş IntelliLux LED® farları

Opel araçlarında ilk kez müşterilerimizin kullanımına sunulacak olan Head-up Display ve 360 derece kamera sistemi gibi birçok yeni teknolojik özellikleri

Yepyeni motor ve şanzıman kombinasyonları

Maksimum konfor ve sürüş keyfi

Fiyatları ise Kesinlikle Rakiplerini Kıskandıracak Seviyede Olacak.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Insignia Türkiye Almanya Opel Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title