Haberler

Yeni ETERNUS DX ile Depolamada Devrim

Güncelleme:

Fujitsu Yeni ETERNUS DX Disk Sistemlerinde beş kat artan performans ile depolamada devrim

Fujitsu yeni nesil ETERNUS DX sistemleri, iş hayatının ihtiyaçlarını odağına alan depolamada yeni bir çağ açıyor. Bu sistemler, gittikçe artan ölçekte hacimli verinin yönetimi gibi bilişim teknolojilerinin zorluklarını kolaylaştırarak, iş önceliklerini depolamanın önüne koyarak bir ilki gerçekleştiriyor.

Yeni ETERNUS DX ile depolamada devrim

Fujitsu, yeni nesil ETERNUS DX S3 disk depolama sistemleri ve ETERNUS SF V16 sistem yönetim yazılımının en son sürümü ile teknolojinin onu kullananlara hükmetmesine izin vermiyor; aksine kullanıcıların iş önceliklerine adapte olabilen tamamen esnek iş-merkezli çözümler sunuyor.

Birleştirilmiş veri, kusursuz entegre blok ve dosya erişimi

SAN ve NAS yetkinliklerine sahip yeni ETERNUS DX sistemleri, kusursuz entegre blok/dosya yapıları ile isteğe göre yapılandırılabiliyor. Basit geçit mimarilerinden temel farkı, bu birleştirilmiş özellik sayesinde depolama denetleyicileri ile bütünleşebiliyor. Bu sayede, SAN ve NAS operasyonları için güçlü akış gücü ve yüksek kapasiteyle kullanabilme ve paylaşma olanağı ile kullanıcılara mükemmel bir deneyim sunuyor.

Tüm ETERNUS DX S3 sistemleri ve ETERNUS SF16 yönetim yazılımı ürün gamı 16 Aralık 2013'ten itibaren müşterilere sunulacak.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Fujitsu Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title