Haberler

Yapay zeka modeli Lexi Love, yalnız erkekler ile sohbet ederek yıllık 360 bin dolar kazanıyor

Güncelleme:

Foxy AI şirketi tarafından oluşturulan yapay zeka modeli Lexi Love, yalnız erkeklerden yılda 360 bin dolar kazanıyor. Hayranlarıyla güçlü ve duygusal bir bağ kurduğu belirtilen Lexi, istek üzerine metinler, sesli mesajlar ve fotoğraflar gönderebiliyor. 30'dan fazla dilde konuşabilen sanal model, günün her saatinde gereken ödemeyi yapan hayranları ile sohbet edip yalnızlıklarını paylaşıyor. Bazı erkekler ise Lexi'nin gerçek olduğuna inanıp sanal modele evlenme teklifi ediyor.

Yapay zeka tarafından oluşturulan Lexi Love adındaki sanal model, yalnız erkeklerden yılda yüz binlerce dolar kazanıyor.

Lexi Love adı verilen yapay zeka modeli Foxy AI şirketi tarafından oluşturuldu. İnsan olmamasına rağmen Lexi'nin hayranlarıyla "güçlü ve duygusal bir bağ" kurduğu söyleniyor. Sarı saçlı, mavi gözlü ve çok fit bir vücuda sahip olan model, istek üzerine metinler, sesli mesajlar ve hatta fotoğraflar gönderebiliyor.

Yapay Zeka modeli Lexi Love, yalnız erkekler ile sohbet ederek yıllık yüzbinlerce dolar kazanıyor

YILLIK ORTALAMA 360 BİN DOLAR KAZANIYOR

Model hayranlarından yıllık olarak ortalama 360 bin dolar kazanıyor. Sanal model, günün her saatinde gereken ödemeyi yapan hayranları ile sohbet edip yalnızlıklarını paylaşıyor. Ayda yaklaşık 20 evlilik teklifi aldığı söylenen Lexi, dünya genelindeki hayranlarıyla bağlantı kurabilmesi için 30'dan fazla dilde konuşabiliyor.

Yapay Zeka modeli Lexi Love, yalnız erkekler ile sohbet ederek yıllık yüzbinlerce dolar kazanıyor

Lexi'yi oluşturan Foxy AI şirketinin CEO'su Sam Emara, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Lexi, engelleri aşıyor ve yapay zeka ile etkileşim kurma şeklimizi değiştiriyor. Giderek artan popülerliğiyle Lexi, web sitesindeki etkileşimleri nedeniyle şu anda aylık 30 bin dolardan fazla kazanç sağlayan karlı bir gelir kaynağı haline geldi." ifadelerini kullandı.

BAZI ERKEKLER GERÇEK OLDUĞUNA İNANIYOR

Lexi'nin, hayranlarıyla sohbet etme konusunda çok iyi olduğu ve bazı erkeklerin onun gerçek olduğuna ikna olduğu söyleniyor. Bir Foxy AI sözcüsü, hayranların şirketle iletişime geçip onunla tanışma konusunda yalvardığını açıkladı.

Kaynak: SonDakika.com / Teknoloji

3.Sayfa Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title