Haberler

    Xiaomi'nin yeni mutfak aleti Mijia N1 tanıtıldı

    Güncelleme:

    Çinli teknoloji devi Xiaomi, doğa dostu ve pratik kullanıma sahip olan Mijia N1 su ısıtıcısını tanıttı. Minimalist tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken ürün, Avrupa pazarında 10 dolarlık satış fiyatıyla satışa sunulacak.

    Birçok kulvarda aktif olarak hizmet vermeye devam eden Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni bir mutfak aletinin tanıtımını gerçekleştirdi. Dikkat çekici ürün, doğa dostu yapısı ve pratik kullanımıyla öne çıkıyor. İşte karşınızda Mijia N1!

    Mijia N1, minimalist tasarımı ve satış fiyatıyla dikkat çekiyor

    Avrupa pazarında 10 dolarlık bir satış fiyatına sahip olan Mijia N1, uygun fiyatlı bir şekilde satışa sunulmasıyla dikkat çekiyor. Bir buçuk litrelik büyük kapasiteye sahip olan cihaz, rahat bir kullanım olanağı sunuyor.

    Bildiğiniz üzere Xiaomi, minimalist tasarım anlayışını ürünlerine yansıtmayı seven bir marka. Bu ürünün tasarımında da bu anlayış merkezde konumlandırılarak mümkün olan en modern tasarımın ortaya konulması sağlanmış.

    Mijia N1, tasarımıyla olduğu gibi performansıyla da takdir edilesi nitelikte. Üstün bir ısıtma performansı sunan cihaz, 360° halka ısıtma teknolojisi sayesinde suyu hızlı bir şekilde ısıtabiliyor. Bu, kullanıcı tarafında ciddi bir zaman avantajını beraberinde getiriyor.

    Xiaomi, zor günler geçiriyor: Yeni önlemler alındı!

    Diğer tüm elektrikli ev aletlerinde olduğu gibi elektrikli ısıtıcılarda da güvenlik, oldukça önemli bir kriter. Bu taraftaki yatırımlarını hiç esirgemeyen Xiaomi, Mijia N1 su ısıtıcısında nem kontrolü, tesisat sensörleri ve buhar algılama teknolojisi gibi önemli donanımları tercih etmiş. Bununla birlikte cihaz, 10 binden fazla servis testine tabi tutularak dayanıklılığı belgelenmiş.

    Peki, sizler bu ilgi çekici cihaz hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce 10 dolarlık satış fiyatı, böylesine bir ürün için oldukça hesaplı değil mi? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Xiaomi Teknoloji Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

    Bakmadan Geçme

    Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title