Haberler

Valve, Half-Life 2 için büyük indirim uyguladı

Güncelleme:

Valve, Half-Life serisinin 25. yıldönümüne özel olarak Half-Life 2 için yüzde 90'a varan indirim uyguladı. Kısa süreli geçerli olacak bu indirim, bilim-kurgu seven oyuncularını tatmin etmeyi başardı.

Valve, Half-Life serisinin 25. yıldönümüne özel olarak birtakım kampanyalar yürütüyor. Geçtiğimiz günlerde Half-Life'ı ücretsiz olarak erişime açan şirket, şimdi de Half-Life 2 için yüzde 90'a varan indirim uyguladı. Kısa süreli geçerli olacak bu indirim, bilim-kurgu seven oyuncularını tatmin etmeyi başardı.

Half-Life 2 21 Kasım'a kadar yüzde 90 indirimli olacak

İlk olarak 1998'de piyasaya sürülen Half-Life, oyun endüstrisinde öncü bir yapım haline geldi ve dünya çapında oyuncuları büyüledi. İkonik serinin 25. yılını kutlayan Valve, serinin ikinci oyunu için önemli bir indirim uygulamayı da ihmal etmedi.

21 Kasım'a kadar devam edecek indirimler kapsamında Half-Life 2 10,50 TL'den satışta olacak. Normal fiyatı 105 TL olan yapım, böylece yüzde 90'lık bir indirim görmüş oldu. Ayrıca Steam, 20 Kasım'dan itibaren TL yerine dolara geçecek. Bu da zamların kapıda olduğu anlamına geliyor. Yani ikonik yapımı kütüphaneye eklemek için tam sırası olabilir.

123123123

Öte yandan, orijinal geliştiricilerin yer aldığı bir belgesel de yayınlandı. İzleyicileri 1998 yılına nostaljik bir yolculuğa çıkaran bu belgesel, çığır açan oyunun ortaya çıkışını ve gelişimini inceliyor. Belgesel; Valve'ın ilk yıllarını, tasarım çalışmalarını, senaryo sekanslarını, seslendirmeleri ele alıyor.

Belgeselin yayınlanmasıyla birlikte Valve, Half-Life için kapsamlı bir güncelleme yayınlayarak şirketin oyun deneyimini sürdürme ve geliştirme konusundaki kararlılığının altını çizdi. Güncelleme grafik geliştirmeleri, aydınlatma düzeltmeleri ve geniş ekran görüş alanı ayarlamaları gibi çeşitli iyileştirmeler içeriyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Half Life valve Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title