Haberler

Under The Dome 2.Sezon Onayını Aldı

Güncelleme:

Under The Dome tüm dünyada yakaladığı izlenme başarısı sayesinde 2.sezon onayı aldı!

Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan, yapımcılığını ise Steven Spielberg'ün üstlendiği Under The Dome, prömiyerinde 13,5 milyon kişi tarafından izlenerek sezonun en iddialı dizisi olmaya aday olmuştu. Geçtiğimiz hafta Amerika'da geceyi yine 1 numara olarak kapatarak yeni bir rekora imza attı.

Tek sezonluk mini dizi olarak planlanan Under The Dome yakaladığı rekor başarılarla yapımcılardan ikinci sezon onayı aldı. 2014 yılında 13 bölümle geri dönecek dizinin ilk bölümünü Stephen King kaleme alacak.

CBS Entertainment Başkanı Nina Tassler "Kubbenin gizemi ve Chester's Mill'de geçen sırlar hakkında daha fazla hikaye anlatacak olmaktan dolayı çok heyecanlı ve önümüzdeki sezonun ilk bölümünün usta Stephen King tarafından yazılacak olmasından dolayı ise oldukça mutluyuz." diye konuştu.

Geçilmesi imkansız, şeffaf bir kubbe tarafından kuşatılan bir kasabanın hikayesini konu alan Under the Dome, Chester's Mill kasaba sakinlerinin bir yandan kıyamet sonrası koşullarıyla baş etmeye çalışırken diğer yandan da kubbeyle ilgili cevap arayışına çıkmasını anlatıyor. Kubbe nereden, nasıl geldi, neden burada, ne zaman yok olacak ya da yok olacak mı?

Under The Dome, Amerika yayını ile aynı hafta her Pazartesi 20.30'da FX ekranlarında!

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Amerika Birleşik Devletleri Steven Spielberg Stephen King Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title