Haberler

    Tiktok Parlayan Yıldızlar Yarışmasının İlk 20 Finalisti Belli Oldu

    Güncelleme:

    TikTok, "Parlayan Yıldızlar" kampanyasıyla müziğin yeni yeteneklerini keşfetmek için kullanıcılarını müzikal performanslarını sergilemeye davet ediyor.

    TikTok, "Parlayan Yıldızlar" kampanyasıyla müziğin yeni yeteneklerini keşfetmek için kullanıcılarını müzikal performanslarını sergilemeye davet ediyor. TikTok ve Avrupa Müzik iş birliğiyle yapılan Parlayan Yıldızlar yarışmasının ilk 20 finalisti belli oldu.

    Dünya'nın önde gelen kısa video platformu TikTok, müziğin yeni yeteneklerinin geniş kitlelere ulaşması için önemli bir platform haline geldi. Kullanıcılarına daima yeteneklerini ve yaratıcılıklarını sergilemelerine fırsatlar sunan TikTok, şimdi de Avrupa Müzik'le bir araya gelerek gelecek vaadeden kullanıcıları için bir müzik yarışması gerçekleştirdi. 2-15 Aralık tarihinde gerçekleşen yarışmanın ilk 20 finalisti belli oldu.

    TikTok DNA'sının özel bir parçası olan müzik, kullanıcıların kendilerini yaratıcı bir şekilde ifade etmesinin en iyi yolu. Parlayan Yıldızlar yarışmasına kayıt yaptıran yarışmalar özgün müzik eserlerini seslendirdikleri kısa bir video gönderdi. Videoları yapımcı ve DJ Serdar Ayyıldız, müzik sanatçısı Hakan Mengüç, müzik grubu Sufleband, ünlü şarkıcılar Aydilge Sarp, Özgün Uğurlu, Gökcan Sanliman ve müzik yapımcısı, besteci ve söz yazarı Tarık İster'den oluşan bir jüri heyeti değerlendirdi.

    50 FİNALİSTE HEDİYELER

    En iyi 20 finalist TikTok Live üzerinden yapılacak özel Yılbaşı Gecesi şovunda konuk olarak yer alma fırsatına sahip olacak. Yarışmanın ilk 50 finalistini de özel hediyeler bekliyor.

    Müziğe yeni başlayanlar da dahil olmak üzere birçok müzisyen eserlerini paylaşmak ve kitlelere ulaşmak için TikTok'taki potansiyeli görüyor. Türkiye'de son zamanlarda dikkat çeken Ceren Cennet, Ece Mumay, Fatih Bulut ve Kimbureyhan TikTok üzerinden popüler olan müzisyenlerden sadece birkaçı.

    TikTok için müzik, yetenek kampanyalarından daha önemli bir rol oynuyor. Kullanıcılar sadece yarışmaya katılmak için değil kısa video formatında eğlenceli içerikler oluşturmak, keşfetmek ve paylaşmak için de müzikal yeteneklerini sergiliyorlar.

    İşte yarışmanın 20 finalisti:

    Merve Özbağış

    Ahsen Ertosun

    Manesya

    Merve Araz

    Kadir Türk

    Zehra Cücük

    Melissa

    Demet Telli

    Mina Aydoğdu

    Güneş Gül

    Ömer Ağaya

    Efe Kurtuldu

    Didem

    Kübra Sal

    Burcu Kaya

    Yusuf Kılıç

    Merve

    Rabia Gülören

    Ebru

    Buşra Köroğlu

    Kaynak: Space Mag Türkiye / Teknoloji

    Aralık Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title