Haberler

The Last of US hayranlarına şok! Yeni oyun çıkmayabilir

Güncelleme:

The Last of US 3 için ilk açıklama geldi. Naughty Dog Başkanı hayatta kalma serisi hakkında ilginç demeçlerde bulundu.

The Last of US'ın dizi uyarlamasıyla birlikte aksiyon-hayatta kalma serisine olan ilgi yeniden alevlendi. Serinin yönetmeni ve Naughty Dog yöneticisi Neil Druckmann, The Last of US 3 hakkında yeni açıklamalarda bulundu. İşte The Last of US hayranlarını meraklandıran o ifadeler.

THE LAST OF US 3 İÇİN HEYECANLANDIRAN AÇIKLAMALAR

Naughty Dog tarafından geliştirilen serinin ilk oyunu 2013 yılında piyasaya sürüldü ve 17 milyon kopya satarak tüm zamanların en çok satan video oyunlarından biri oldu. Oyunun popülaritesi, 2020'de The Last of US Part II ile devam etti ve yapım, Game of the Year'da ödül almayı başardı.

Son günlerde sosyal medyada gündem olmayı başaran uyarlama dizinin başarısı ve video oyunu serisinin popülaritesi, oyuncuların The Last of US Part 3 hakkında sorular sormasına yol açtı. Naughty Dog Eş Başkanı ve serinin yapımcısı Neil Druckmann ise verdiği son röportajda potansiyel "The Last of US Part III" hakkında konuştu.

Druckmann, serinin başarısını göz ardı etmeyeceklerini ve bu başarının şirkette baskı oluşturduğunu kabul etti. Ancak The Last of US 3 için henüz çalışmaya başlamadıklarını söyledi. Serinin devam oyununun, "ilgi çekici bir hikaye varsa" gerçekleşeceğini vurguladı.

"The Last of US Part III'ü merak eden bir grup insan olduğunu biliyorum. Söyleyebileceğim tek şey, Naughty Dog olarak yayıncımızın Sony'de çok ama çok ayrıcalıklı olduğumuz. Sony oyunlarımızı finanse ediyor, bizi destekliyor. Bu yüzden insanlar, bunun büyük bir baskı olduğunu ve bizim bir devam oyunu yapmamız gerektiğini düşünüyor. Olay bundan ibaret değil" dedi.

Öte yandan dizinin ikinci sezonu onaylandı. Dizinin yapımcıları Druckmann ve Mazin, yeni sezonda video oyunun 2. partında yaşananların anlatılacağını ima ettiler. Henüz resmiyet kazanmış değil. HBO Max'ta yayınlanan dizinin ilk bölümü, 4.7 milyon kişi tarafından izlendi ve böylelikle platformda en büyük açılışı gerçekleştiren ikinci yapım oldu.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Sony Dizi Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title