Haberler

    The Interview Filmi Torrent'te Kapışılıyor

    Sony, Amerika ve Kuzey Kore arasında krize yol açan filme seyircilerin ilgisi büyük oldu, ama...

    Mahmut Saral - -

    Son günlerin en çok konuşulan filmi The Interview, Sony'den gelen açıklama neticesinde Noel'de Amerika ve Kanada'daki birçok sinemada gösterime giriyor. Sinemaya gitmeyi düşünmeyen sinemaseverleri de düşünen firma, geçtiğimiz gün itibarıyla filmi Apple TV, Google Play Store, PlayStation Store ve Xbox Video gibi platformlarda izleyicilerle buluşturmuştu. Tabii filmin yayınlanmasından kısa süre sonra korsan versiyonları da Torrent platformlarına düştü. Gelen bilgiler, The Interview'a Torrent'te de büyük bir ilginin olduğunu gösteriyor.


    TorrentFreak sitesinin verdiği bilgiye göre The Interview, bu tip paylaşım sitelerinde indirilmeye sunulmasından çok kısa bir süre sonra 200 binden fazla kez indirilmiş. Bu rakamın açıklanmasının üzerinden saatler geçti ve TorrentFreak'ten yeni bilgi geldi. The Interview, indirilmeye sunulduğu ilk 20 saatlik dilimde 750 binden fazla kez indirilmiş. Filmin illegal olarak izlenme oranının 1 milyonu geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Zaten şu an Torrent platformlarındaki en popüler dosyalardan biri de bu film.


    Bu arada, yabancı filmler için Türkçe altyazılar hazırlayan bazı yerli siteler, The Interview için de Türkçe altyazı çalışmalarına başlamış durumda.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri The Interview Kuzey Kore Sony Teknoloji Haberler

    500

    Yorumlar (1)

    anlaşıldı merkez:

    seed edelim yayalım, 30 bin küsür kişiden biride siz olun

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title