Haberler

    Samsung Galaxy S10 Plus Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

    Samsung, yeni amiral gemisi ailesini tanıttı. Serinin yeni üyelerinden en büyüğü, en yüksek performanslısı ve en pahalısı Galaxy S10+ oldu. Cihazın teknik özellikleri ve özel sürümü dahil fiyatı kesinleşti.

    Galaxy S10 ailesinin en büyük ağabeyi, Plus takılı yüksek performanslı cihazı nihayet görücüye çıktı. Bir süredir 1 TB'lık depolama birimiyle geleceği söylenen ve gündemden bir türlü inmeyen cihaz, kendisine has özelliklerle sınıfının en iyisi olmaya aday. 6,3 inçlik Infinity O AMOLED ekranında 3040x 1440 piksel (522 ppi) çözünürlük sunan cihaz, 19: 9 en boy oranına ve Gorilla Glass 6 korumasına sahip.

    Galaxy S10+, iki küçük kardeşinden farklı olarak 12 GB RAM, az önce söylediğimiz gibi 1 TB dahili depolama ve seramik bir gövdeyle geliyor. Seramik gövde hem ısı yalıtımı, hem de sağlamlık açısından avantaj sağlarken, iki özel renk seçeneği de görmemizi sağlıyor: Seramik beyaz ve seramik siyah.

    3 Arka Kamera

    Samsung'un yeni canavarı S10+, tam 5 kamera ile birlikte geliyor. Arkada 3, önde iki olacak şekilde sıralanan kameralar, vaat ettikleri ile beklentileri fazlasıyla karşılayacak gibi duruyor. Arkasında üçlü kamera sistemi bulunan Galaxy S10+, 12 MP çözünürlüğe sahip f/1.5 diyafram açıklığındaki, 77 derecelik geniş açılı ana kameraya sahip. Dual Pixel ve Dual Aperture teknolojileriyle desteklenen bu sensör, Galaxy S9 Plus ile gördüğümüz teknolojinin geliştirilmiş versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Telefon ortasında 16 MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram aralığına sahip kamera bulunurken, son olarak 13 MP çözünürlüğünde telefoto lens de S10+'larda yerini alıyor.

    4K Ultra HD video kaydı, süper yavaş çekim, optik görüntü sabitleme, düşük ışıkta fotoğraf çekme gibi pek çok özelliğe sahip olan Galaxy S10 Plus'ın kamerasında dikkat çeken özelliklerden bir diğeri ise Stage Night olarak tanıtılan portre modu oldu. Son derece kaliteli portreler çeken Galaxy S10 Plus, Apple'ın çıkardığı en güçlü telefon iPhone Xs Max'e rakip olacak.

    Ön Kamera

    Samsung, Galaxy S10+'a özel olarak ön tarafta çift kamera getirdi. İnfinity-O ekranın içinde yer alan bu çift kameranın biri 10 MP f/1,9 diyafram genişliğine sahipken, diğer kamera RGB derinlik sensörü olarak karşımıza çıkıyor. Bu ikinci sensör sayesinde portre modları çok daha kaliteli çekilebiliyor.

    Samsung, Galaxy S10+'da güvenliğe ve konfora son derece önem veriyor. Bunun için ekranın içine gömülmüş ve tüm ışık koşullarında başarıyla çalışan bir parmak izi okuyucu sensörü yer alıyor.

    Samsung Galaxy S10 Plus özellikleri:

    Ekran: 6.3 inç AMOLED HDR+ Infinity O ekran, 3040x 1440 piksel (522 ppi), 800 nit parlaklık, 19: 9 en boy oranı, Corning Gorilla Glass 6

    Yonga seti: Qualcomm Snapdragon 855, Samsung Exynos 9820

    Arka kamera: 12 MP f1.5 geniş açılı lens (77 derece OIS + 16 MP f2.2 ultra geniş açılı lens + 12 MP f/2.4 telefoto lens, OIS (45 derece)

    Ön kamera: 10 MP f1.9, Dual Pixel, 4K UHD video kayıt desteği + RGB derinlik sensörü

    RAM: 6 GB / 8 GB / 12 GB şeklinde üç seçenek

    Dahili depolama: 128 GB / 512 GB / 1 TB (1024 GB) şeklinde üç seçenek, 512 GB'a kadar microSD kart desteği

    Bağlantı: Wi-Fi, Bluetooth, CAT, LTE özellikleri

    Batarya: 4,100 mAh, Kablosuz Güç Paylaşımı, Hızlı Kablosuz Şarj 2.0

    Suya ve toza dayanıklılık: IP68 sertifikası

    Ses: Dolby Atmos destekli stereo hoparlör, AKG kulaklık

    Sensörler: İvmeölçer, Barometre, Parmak İzi, Gyro, Jeomanyetik, Hall, Nabız, Proximity, RGB Işık, İris tarama, Basınç sensörleri

    Samsung Galaxy S10 Plus Türkiye fiyatı:

    Galaxy S10 Plus'ın Türkiye fiyatları da belli oldu. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip model 7,499 TL'den alıcı bulacak. Cihazın 512 GB'lık sürüm fiyatı henüz net değil.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Samsung Galaxy Samsung Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title