Haberler

Roketsan, DSEI 2023'te Birleşik Krallık pazarında güçlü bir katılım sergiliyor

Güncelleme:

Roketsan, Avrupa'nın en önemli savunma sanayi fuarlarından biri olan DSEI 2023'e güçlü bir katılım sergileyerek Birleşik Krallık pazarındaki konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Avrupa'nın en önemli savunma sanayi fuarlarından biri olan DSEI 2023'e güçlü bir katılım sergileyen Roketsan, Londra'da sergileyeceği ürünler ve yağacağı görüşmelerle Birleşik Krallık pazarındaki konumunu bir üst noktaya taşımayı hedefliyor.

Roket, füze ve mühimmat alanlarında Türkiye'nin dünya çapındaki en önemli savunma sanayi şirketlerinden olan Roketsan, İngiltere'nin başkenti Londra'da gerçekleştirilen DSEI 2023 fuarına katılacak. 12-15 Eylül tarihleri arasında kapılarını açan fuarda birçok son teknoloji ürününü sergileyen Roketsan'ın dünyanın en önemli pazarlarından biri olan Avrupa ve Birleşik Krallık'ta iş birliklerine yenilerini ekleme hedefi bulacak.

Roketsan, "Entegre Bir Güce Ulaşmak" temasıyla dünya devlerini bir çatı altında toplayan DSEI 2023'te TRLG-230 füzesini, SİHA'larla birlikte adını dünyaya duyuran Mini Akıllı Mühimmatlar MAM-C, MAM-T ve yeni geliştirilen MAM-L IIR'ı, CİRİT Lazer Güdümlü Füze'yi, HİSAR Hava Savunma Füzelerini, SUNGUR Hava Savunma Füze Sistemi'ni, Uzun ve Orta Menzilli Tanksavar Füze ve Silah Sistemleri UMTAS ve OMTAS'ı, KARAOK Kısa Menzilli Tanksavar Silahı'nı, ATMACA Gemisavar Füzesi'ni ve TEBER Güdüm Kiti'ni sergileyecek.

"NATO müttefikimiz Birleşik Krallık ile savunmadaki ortaklığımızı geliştirmek istiyoruz"

Roketsan Genel Müdürü Murat İkinci, DSEI 2023'e katılımları ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada, "Son dönemde Türkiye ve Birleşik Krallık'ın savunma ve havacılık sanayisindeki iş birliğini artırmaya yönelik önemli adımlar atılıyor. Türkiye'nin roket, füze ve mühimmat geliştirme ve üretim merkezi olarak biz de NATO müttefikimiz Birleşik Krallık ile savunmadaki ortaklığımızı geliştirmek istiyoruz. DSEI 2023'te yapacağımız görüşmelerle bu hedefimizi somut hale getireceğiz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Teknoloji

Birleşik Krallık Roketsan Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title