Haberler

POCO F6 Pro Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Güncelleme:

Xiaomi'nin uzunca bir süredir gündemden düşmeyen POCO F6 Pro modeli için geri sayım başladı. Akıllı telefon selefi gibi fiyat performans odaklı olacak ve globalde satışa çıkacak. Son gelen raporlar modelin kilit özelliklerini gözler önüne seriyor. İşte POCO F6 Pro özellikleri ve potansiyel tanıtım tarihi!

Xiaomi'nin uzunca bir süredir gündemden düşmeyen POCO F6 Pro modeli için geri sayım başladı. Akıllı telefon selefi gibi fiyat performans odaklı olacak ve globalde satışa çıkacak. Son gelen raporlar modelin kilit özelliklerini gözler önüne seriyor. İşte POCO F6 Pro özellikleri ve potansiyel tanıtım tarihi!

POCO F6 Pro özellikleri ve potansiyel tanıtım tarihi

Yaklaşan POCO F6 Pro, 23113RKC6G model numarasıyla FCC veri tabanında göründü. Liste telefonun bazı özelliklerini gözler önüne sermesinin yanı sıra lansmanın da yakında yapılacağına dair önemli bilgiler veriyor.

Xiaomiui'nin haberina göre akıllı telefonda 5,000 mAh'lik bir pil yer alacak. Bununla birlikte kutudan çıkar çıkmaz Android 14 tabanlı HyperOS arayüzünü çalıştıracak. Cihazın Çinli markaların sıkça tercih ettiği yeniden markalanma konseptini benimsemesi bekleniyor. Bu da henüz net bilgiler olmasa da Redmi K70 modelinin teknik özelliklerine sahip olacağı anlamına geliyor.

24 GB RAM, 120W hızlı şarj! Redmi K70 Ultra'nın özellikleri ortaya çıktı

POCO F6 Pro modeliyle ilgili henüz resmi bir tanıtım tarihi yok. Ancak selefinin geçen yılın mayıs ayında vitrine çıktığını dikkate alırsak, yeni model için de benzer bir tanıtım takviminin benimseneceğini söyleyebiliriz.

Kullanıcılara fikir vermesi açısından Redmi K70 teknik özellikleri şöyle;

ÖzellikDeğerEkran: 6.67 inç – OLED

2K çözünürlük

120 Hz yenileme hızı

4000 nit tepe parlaklık

3840 Hz PWM karartma

HDR10+, Dolby Visionİşlemci: Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2Arka Kameralar: – Ana kamera: 50 Megapiksel, 1/1,55 inç, OIS

– Ultra geniş açılı kamera: 8 Megapiksel

– Makro kamera: 2 MegapikselÖn Kamera: 16 MegapikselBatarya: 5000 mAhŞarj Hızı: 120WRAM: 12 GB / 16 GB – LPDDR5Depolama: 256 GB / 512 GB / 1 TB – UFS 4.0Bağlantı: 5G, Wi-Fi 7, NFC, Bluetooth 5.4Port Yuvası: USB Type-Cİşletim Sistemi: Android 14 tabanlı HyperOSParmak İzi Okuyucu: Var (ekran içine yerleştirilmiş)Renk Seçenekleri: Siyah, bazul gümüşü, bambu ay mavisi

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Akıllı Telefon Xiaomi Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title