Haberler

Netflix'ten yeni abonelik sistemi! Tercih edenler daha düşük ücret ödeyecek

Güncelleme:

Netflix'e gelen son zamların ardından birçok kullanıcı düşük fiyatlı Netflix abonelik paketlerini bekliyordu. Reklamlı ve daha düşük fiyatlı abonelik sistemi bugün başladı.

Popüler video akış platformu Netflix son dönemde yapmış olduğu zamlardan dolayı birçok abonesini kaybetti. Dijital yayın platformu bugün düşük fiyatlı ve reklamlı abonelik paketini kullanıcılarına sundu. Netflix, Uygun fiyatlı üyelik sistemiyle aboneliklerini iptal eden eski kullanıcılarını yeniden platformuna çekmek istiyor.

Netflix, 3 Kasım tarihinden itibaren 12 ülkede kullanıma sunulacak ucuz ve reklamlı paket ile artık yeni bir döneme başlıyor. Reklamlı abonelik sisteminde izleyiciler 1 saatlik içerikte yaklaşık olarak 4 ya da 5 dakika reklam izleyecekler. Reklamlar 15-30 saniye uzunluğunda olurken içeriklerin hem başında hem de sonunda reklam oynatılacak. İçerik olarak sınırlı olacak paketteki dizi ve filmler indirilerek çevrimdışı izlenemeyecek.

Netflix'te yeni dönem, reklamlı abonelik sistemi başladı

Netflix, Bu yıl Türkiye'de fiyatlara biri Nisan diğeri ise Eylül ayında olmak üzere iki kere zam yapmıştı. Reklamlı paketin ne zaman Ülkemize geleceği ve fiyatının ne olacağı konusunda Netflix tarafından henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

REKLAMLI PAKETLER HANGİ ÜLKELERE GELECEK

Reklamlı paket içeriğinin 3 Kasımda başladığı 11 ülke sırasıyla: Avustralya, Brazilya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya Japonya, Kore, Meksika, Birleşik Krallık ve ABD oldu. İspanyadaki kullanıcılarına ise aynı abonelik sistemi 10 Kasım tarihinde gelecek.

Netflix'te yeni dönem, reklamlı abonelik sistemi başladı

GÜNCEL NETFLİX TÜRKİYE ABONELİK ÜCRETİ;

Temel Plan: 45,99 TL – Tek cihaz, 720p'ye kadar

Standart Plan: 69,99 TL – İki cihaz, 1080p

Özel Plan: 93,99 TL – Dört cihaz, 4K + HDR

GÜNCEL NETFLİX ABD ABONELİK ÜCRETİ:

Temel Reklamlı Plan: 6.99 dolar

Temel Plan: 9.99 dolar

Standart Plan: 15.99 dolar

Özel Plan: 19.99 dolar

Kaynak: Haberler.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title