Haberler

Netflix, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin yayın tarihini açıkladı

Güncelleme:

Dijital akış platformu sağlayıcısı Netflix, Türk yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisini kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı dizi, 9 Mayıs'ta yayınlanacak.

Dijital akış platformu sağlayıcısı Netflix, son yıllarda birçok Türk yapımı dizi ve filmi kullanıcılarına sundu. Türkiye'nin adını sinema dünyasına duyuran platformda Aşk101, Şahmaran, Zeytin Ağacı, Sıcak Kafa ve Börü gibi başarılı yapımlar bulunuyor. Son olarak şirket, bu yapımlar arasına Kimler Geldi Kimler Geçti dizisini de ekliyor. Serenay Sarıkaya'nın başrolünde yer aldığı ve merkezine derin bir aşk hikayesini alan bu dizi için geri sayım başladı. Öyle ki Netflix, Kimler Geldi Kimler Geçti için tarih açıkladı.,

Kimler Geldi Kimler Geçti tarihi açıklandı!

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin başrolünde Serenay Sarıkaya bulunuyorken, oyuncu kadrosunda Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Ahmet Rıfat Şungar, Meriç Aral, Bade İşçil, Esra Ruşan ve Efe Tunçer gibi ünlü isimler de yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Bertan Başaran oturuyor.

Netflix, resmi YouTube kanalı üzerinden paylaştığı tarih duyurusu videosu ile birlikte merakla beklenen Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 9 Mayıs'ta yayımlanacağını açıkladı. Söz konusu tanıtım videosuna yukarıdan ulaşabilirsiniz.

John Cena'lı Peacemaker'ın ikinci sezonu için beklenen haber geldi!

Kimler Geldi Kimler Geçti konusu

Kimler Geldi Kimler Geçti, başarılı avukat Leyla Taylan'ın yıllar önce yaşadığı ilk aşkının yaralarını sarmaya çalıştığı süreci ve iş hayatındaki yükselişini anlatır. Leyla, aşk acısını arkadaşları ve yeni tanıştığı Şeyyaz'ın desteğiyle aşmaya çalışırken, aynı zamanda kariyerinde de önemli bir adım atar.

"Yılın boşanma davası" olarak adlandırılan ve büyük ilgi çeken bir davada ünlü isim Tuba Tepelioğlu'nun avukatlığını üstlenir. Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış Cem Murathan olan Leyla, "hem güçlü hem suçlu" olan bu adama karşı müvekkilini savunmak için büyük bir çaba gösterir.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Serenay Sarıkaya Dizi Televizyon Dizi Sinema Teknoloji Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı? Dabke dansı nedir, dabke dansı yasak mı? 1 Mayıs'ta Taksim kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim açık mı, yasak mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title