Haberler

Mgs 5 Ps4 Özel Oynanış Videosu

Çıkışına sayılı günler kala, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor.

mgs-5

Çıkışına sayılı günler kala, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain için gelen haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Yapımın tanıtımına önem veren Konami ve Hideo Kojima, "Mad Swag Certified" isimli YouTube kullanıcısına PS4 platformu üzerinden özel bir oynanış videosu hazırlattı.

Oyunda yaklaşık olarak 40 saat civarı zaman harcamış olan kullanıcı, halen daha oyunu tamamlayabilmiş durumda değil ve halen daha yeni içeriklerle karşılaşıyor. PS4 üzerinden yayınlanan oynanış videosunda kullanıcı, oyunda bulunan görevlerden bir tanesini nasıl tamamladığını tam bir şekilde bizlere gösteriyor. Oyunun oynanış mekaniklerini, yapay zekasını ve aksiyon – gizlilik sistemlerini net bir şekilde gözler önüne seren bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ayrıca, yapımın yayınlanan ilk inceleme puanlarınaulaşabilirsiniz. Bugün içerisinde yapımın çıkış fragmanın da yayınlanacağını hatırlatmakta fayda var.

MGS V: The Phantom Pain PS4 Özel Oynanış Videosu

MGS V: The Phantom Pain'in çıkış tarihi, PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için 1 Eylül olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title