Haberler

    Kitap kurtlarına duyurulur!

    Kitap satın almak için artık yepyeni, uygun fiyatlı bir seçeneğiniz var! İşte Kitapfiks...

    E- ticaret dünyasına yepyeni ve interaktif olarak faaliyet gösteren bir sanal mağaza daha kapılarını açtı.  Türkiye'nin en güçlü e-ticaret alt yapısını sunan Proje Soft'un sistemleri ile kurulan Kitapfiks.com profesyonel bir kadro tarafından hazırlanıyor. Sitenin e-ticaret danışmanlığını ise pek çok sanal mağazanın başarısında imzası olan Volkan Kundurayapan yapıyor. Kitapfiks'in isim babası ise bilişim dünyasınca yakından tanınan Yücel Kamçez. Öte yandan çizgilerin efendisi Murat Akman kitapfiks'in logosunu yarattı.

    Yeni sanal kitap mağazasının adı www.kitapfiks.com. Sitenin pazarlama ve satış direktörlüğünü üstlenen Zeynep İpek sitenin tanıtımını yaparken şunları söylüyor: " Sanal mağazamız yayın hayatına başladı.  Kitapfiks ismiyle kapılarımızı açtık.  Kitapfikst'e yapmak istediğimiz en önemli şey okura destek vermek. Çünkü her geçen gün biraz daha artan kitap fiyatları okuyucuya yük oluyor. PR ajansımız kanalıyla birçok ünlü marka ile çapraz pazarlama yöntemi oluşturduk. Buradan sağladığımız kaynakla kitapfiks müşterilerine farklı olanaklar sağlıyoruz. Kısacası kitapfiks,  okura artı değer sunan Türkiye'nin tek sanal kitap satış mağazası. Bu sloganla yola çıkıp birçok fedakarlık yaparak bilgiye, bilime ve kültüre ulaşmak için kitap satın alanlara destek olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle kitap okuyucusunu desteklemek amacıyla pek çok kampanyayı sizlere sunacağınız. Satış stratejimiz ise her zaman bu çizgide kalacak. Çok sayıda yayınevi ve dağıtım şirketi ile doğrudan bağlantımız var, bu sayede iyi fiyatla ürün temin edip sizlere sunma şansına sahibiz.  Sizlerden aldığımız güçle birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu nedenle de sizlerden de öneriler bekliyoruz. Öte yandan isteyin gönderelim adıyla açtığımız bir bölüm var. Bunu yayına sokmamızın sebebi ise şu.  Bu gün ülkemizde ilgili bakanlıktan ISBN alan 160 bin kitap bulunmaktadır. Bunların tamamını siteye girmek büyük zaman ve kadro gerektiriyor. Sadece kitapfiks.com tarafından hayata geçirilen bir projedir. www.kitapfiks.com'un sloganından da anlaşılacağı gibi sizlerden gelen istekler doğrultusunda dilediğiniz kitapları ve diğer ürünleri biz sizin adınıza araştırıp temin edebiliriz"

    Kitapfiks'in hedefleri arasında şunlar yer alıyor, en yeni ürünleri en ucuz fiyata ulaştırmak, en güvenli site olmak, okuyucuya en iyi desteği vermek, en yüksek oranda ürün sayısı sağlamak, en çok okura ulaşan alışveriş sitesi olmak yer alıyor.

    Kitapfiks.com, sayfalarında Araştırma, İnceleme, Bilgisayar,  Bilişim Bilim, Mühendislik,  Çocuk Kitapları,  Din,  Edebiyat,  Eğitim, Ekonomi, Felsefe,  Düşünce,  Mantık,  Hobi, Hukuk,  İletişim, Medya,  Kişisel Gelişim,  Lisan,  Dil,  Mizah,  Müzik,  Dans,  Psikoloji, Sanat,  Mimarlık, Sağlık, Sınavlara Hazırlık, Sözlükler,  Sinema,  Tiyatro Spor, Siyaset, Tarih, Yemek Kitapları, Erotica, +18, E – Kitap, Reader, CD,  Müzik kategorileri bulunuyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Murat Akman Türkiye Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title