Haberler

Jüpiter tozundan yapılan OnePlus 11 geliyor!

Güncelleme:

OnePlus, sınırları zorlayacak bir model üzerinde çalışıyor. OnePlus 11 Jupiter Rock, Jüpiter'den alınmış tozla üretildi.

OnePlus, "3D mikrokristalin kaya" adı verilen bir malzemeyle yapılacak OnePlus 11 Jupiter Rock modelini duyurmaya hazırlanıyor. Akıllı telefon endüstrisinde eşi benzeri olmaya bu madde, cama kıyasla yüzde 25 üretim verimliliğine sahip. OnePlus'ın açıklamasına göre yeni süreç, dokuz farklı üretim adımını içeriyor ve geliştirilmesi bir yıldan fazla sürdü.

OnePlus 11 Jupiter Rock yolda

OnePlus CEO'su Li Jie'ye göre, Jupiter Rock modeli sektöre yeni bir soluk getirecek. Çinli şirket, her arka kapağın manuel olarak seçileceğini ve her telefona farklı bir his ve doku kazandıracağını söyledi. Li Jie ayrıca Jupiter Rock'ın malzeme ve işçilik açısından sınırları zorlayacağını iddia etti.

Daha önce ortaya çıkan söylentiler, Jupiter Rock sürümünün "soğuk" dokusu nedeniyle mermerden yapılabileceğini ileri sürmüştü. Ancak OnePlus'ın mermer yerine 3D mikrokristalin kayayı tercih ettiği ortaya çıktı.

shiftdelete.net/motorola-edge-40-ve-40-pro-ozellikleri-ortaya-cikti

Jupiter Rock şimdilik Çin'e özel bir sürüm olacak. 29 Mart tarihinde duyurulacak yeni model, teknik özellik ve tasarım açısından OnePlus 11'i baz alacak. Cihaz, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2'den güç alıyor.

Ön tarafta nokta şeklinde konumlandırılmış 16 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, arkada OIS destekli 50 Megapiksel Sony IMX890 ana, makro görüş için ultra geniş lens ve otomatik odaklama desteğine sahip 48 Megapiksel Sony IMX581 ve 2x telefoto lensli 32 Megapiksel Sony IMX709 RGBW yardımcı sensörlere ev sahipliği yapan üçlü kamera kurulumu bulunuyor.

29 Mart'ta duyurulacak OnePlus 11 Jupiter Rock fiyatı şimdilik belirsizliğini koruyor. Ancak sınırlı sayıda üretileceğini düşünürsek, sektör standartlarının üzerinde bir etiketle gelebilir.

Peki siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Jüpiter Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title