Haberler

    Ibm de E-Posta Kültüründe Devrim Yapmak İstiyor

    posta kavramına farklı bir yaklaşım arayan firmalara Google'dan sonra, IBM firması da "Verse" isimli sistemi ve uygulaması ile katıldı.

    E-posta kavramına farklı bir yaklaşım arayan firmalara Google'dan sonra, IBM firması da "Verse" isimli sistemi ve uygulaması ile katıldı.

    E-posta kültürünün kurallarını baştan yazmak isteyen firmaların başında Google geliyor. Geçen ay tanıtılan Inbox uygulaması ile e-posta okuma ve takip etme alışkanlığımızı değiştirmek arzusundaki Google'a şimdi de IBM katıldı.

    Kurumlar için bir "sosyal e-posta" sisteminden bahseden IBM, "Verse" isimli yeni bir yazılımı kullanıcılara sunuyor. Verse sistemi e-posta kutularının parlatılmış hali değil. Bu sistem sadece e-postalara bakmıyor, takviminize, kontaklarınıza, sosyal medya hesaplarınız devamlı tarayıp, size daha manalı bir gelen kutusu oluşturmaya çalışıyor.

    Bu sistem ile gelen kutunuzda gereksiz veya çöp mesajlar olmayacak, daha önemli bulunan postalar ise ön plana çıkartılacak. İlk bakışta günlük aksiyon planınızın tamamını görmek ve hangi e-postaları hemen cevaplamanız gerektiğini bileceksiniz. IBM Verse, sizin verdiğiniz kararları ve yaptığınız değişiklikleri aklında tutuyor ve analizlerini buna göre geliştiriyor.

    Her ne kadar böyle yaygın veriye ulaşması gereken bir sistem faydalı gözükse de, güvenliğe verilen önem de ayrı bir yer tutuyor. Kurumsal verilere, takvimlere ve kontakların sisteme açılması noktasında IBM kesinlikle tüm verilerinizin saklı tutulacağı ve amacı dışında kullanılmayacağının garantisini veriyor.

    IBM Verse bu ay Beta halinde bir grup kullanıcıya açılacak. Ama uygulaması 2015'in ilk yarısında iOS ve Android platformlarına çıkmış olacak.

    The post IBM de E-Posta Kültüründe Devrim Yapmak İstiyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Google Ibm Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title