Haberler

Huawei, P serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını iptal etti

Güncelleme:

Huawei, P serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını iptal ettiğini duyurdu ve Pura serisine yükseltildiğini açıkladı. Şirket, mobil fotoğrafçılığı ön plana çıkarma isteğini vurguluyor.

Huawei, P serisi amiral gemisi akıllı telefonlarını iptal ettiğini açıkladı. Buna göre P serisi olarak sunulan cihazların Huawei Pura serisine yükseltildiğini duyurdu. Bu değişiklik, şirketin amiral gemisinde mobil fotoğrafçılığı ön plana çıkarma isteğini vurguluyor.

Huawei P serisi gitti, Pura geldi

Çin'de yapılan duyuruda konuşan Huawei CEO'su Yu Chengdong, P serisinin 12 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu söyledi. Buna göre mobil görüntüleme ve tasarım trendleri konusunda pazarda lider olmayı sürdüreceğini ifade etti.

Huawei, Pura serisiyle birlikte akıllı telefonlarda yeni bir kapı aralamak istiyor. Buna göre araştırma ve geliştirmeye büyük yatırımlar yapmaya devam edeceğini söyledi. Şirketin amacı, müşterilere daha iyi ürün ve deneyim sunmak olacak.

13213213232

Çin'deki etkinlik kapsamında herhangi bir telefon duyurulmadı. Ancak serinin ilk modellerinin Huawei Pura 70 olarak adlandırılacağı düşünülüyor. Pura serisinin yeni modelleri, üçgen kamera modülüne sahip olacak. Sızdırılan fotoğraflar, LED flaşla birlikte biri ana sensör olmak üzere ve üçlü konfigürasyonu gözler önüne serdi.

Raporlar Pura 70'in birkaç önemli yükseltme ile geleceğini ortaya koydu. Mate 60 serisine benzer şekilde, Kirin 9000 yonga setinden güç alacağı söyleniyor.

Huawei Pura 70 series

The next generation flagship pic.twitter.com/8VuhJwKAgu

— Anthony (@TheGalox_) April 15, 2024

Çin'den gelen tedarik zinciri kaynakları, Pura 70 serisi için toplu parça sevkiyatlarının başladığını söylüyor. Bu da lansman etkinliğinin yaklaştığını gösteriyor.

Peki, siz Huawei Pura 70 serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce başarılı olacak mı? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Huawei Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title