Haberler

Haber: Stephen King'in Unutulmaz Romanı "It" Projesi Rafa Kaldırıldı

Geçtiğimiz günlerde True Dedective'ten tanıdığımız Cary Fukunaga'nın Stephen King'in ünlü romanı It'i yöneteceğini duymuştuk. Bu sinema sever olarak bizleri oldukça mutlu etmişti.

stephen-king-IT-turkish player

Geçtiğimiz günlerde True Dedective'ten tanıdığımız Cary Fukunaga'nın Stephen King'in ünlü romanı It'i yöneteceğini duymuştuk. Bu sinema sever olarak bizleri oldukça mutlu etmişti. Ancak bu hafta aldığımız habere göre Fukunaga filmi yönetmeyeceğini açıkladı.

Filmin aynı zamanda senaristliğini üstlenen Fukunaga her ne kadar filmi yapması için kendisine verilen bütçeden yana herhangi bir sıkıntı yaşamasa da yapımcının beklediği senaryo bildiğimiz korku filmlerini aratmadığı için Fukunaga bu film projesinden ayrıldığını belirtti.

Fukunaga'ya göre film bilindik korku sekanslarından oluşmak yerine daha farklı açılardan yeni perspektifler taşıyacaktı. Zira onun kafasında bu filmle beraber King'i de onurlandırmak vardı. Filmde kendi çocukluğundan da esinlemeler katmak isteyen Fukunaga üzülerek projeden ayrıldığını belirtti.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Stephen King Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title