Haberler

Google Chrome Mobil Uygulamasında Yeni Özellikler

Güncelleme:

Google, mobil kullanıcılar için Chrome uygulamasında önemli bir güncellemeye imza attı. Yeni güncelleme ile birlikte dört yeni özellike kazanan Chrome, mobil cihazardaki kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye çıkarmaya hazırlanıyor.

Google, mobil kullanıcılar için Chrome uygulamasında önemli bir güncellemeye imza attı. Yeni güncelleme ile birlikte dört yeni özellike kazanan Chrome, mobil cihazardaki kullanıcı deneyimini bir üst seviyeye çıkarmaya hazırlanıyor.

Google Chrome 4 yeni özellik ile karşımıza çıkıyor

Güncelleme ile yeni özellikler kazanan Google Chrome, artık belirli web sitelerinde adres çubuğuna her dokunduğunuzda arama önerileri sunacak. Mesela Japonya hakkında bir makale okuduğunuzda karşınıza Japonya'da yapılacaklar listesi gibi bir arama önerisi çıkacak.

Söz konusu makalenin URL'sine dokunduğunuzda, yerel turistik yerlerden restoranlara kadar farklı arama önerileri bu bölümün altında karşınıza çıkacak. Zaman zaman oldukça yararlı olabilecek olan bu özellik hem iOS hem de Android'de kullanılabilecek.

Milyonlarca kişi artık Google Chrome kullanamayacak!

Google Chrome'a eklenen bir diğer dikkat çekici özellik ise bir gün boyunca trend olan tüm Google aramalarının liste şeklinde paylaşılacak olması. Yeni açılan bir sekmede adres çubuğuna dokunarak bu listeyi görebileceksiniz. İlk olarak sadece Android cihazlarda sunulacak olan bu özellik ilerleyen dönemde ise iOS cihazlara adım atacak.

Bir giğer güncelleme ile internette gezinirken bir metni taradığınızda sayfanın altında artık o konu hakkında sizleri hızlıca bilgilendirmek bir bölüm çıkacak. 'Dokun ve Ara' olarak nitelendirilen bu özellik şimdilik sadece Android cihazlarda sunuluyor. Kullanıcıların bu özelliği kapatabildiğini de hatırlatmakta fayda var.

Google Chrome'un son güncellemesi ise iOS cihazlara yönelik. iOS cihazlarda Chrome adres çubuğunda arama yaparken artık 6 yerine 10 öneri ile karşılaşacaksınız. Android uygulaması hali hazırda bu özelliğie sahipken yeni güncelleme ile iOS cihazlar da bu özelliğe kavuşmuş oldu.

Google Chrome, yeni güncelleme ile internet tarayıcısı deneyimini bir üst seviyeye çıkarm hedefinde. Peki siz yeni Chrome güncellemesi ve sunulan yeni özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Chrome Google Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title