Haberler

    Google Ceo'sundan Facebook'a Eleştiri

    Google CEO'su Larry Page'den Facebook'a sert eleştiriler geldi. Larry Page, Facebook'un kötü yönetildiğini düşünüyor.

    Emre Çetinkaya - - Dünyanın büyük teknoloji şirketleri arasında her alandaki rekabet amansız bir şekilde devam ediyor. Her alanda birbirleriyle yarışmaktan çekinmeyen teknoloji şirketleri, bu rekabetin her yönden iyi olduğunu düşünüyorlar. Dünyanın en büyük şirketlerinden Facebook ve Google da son zamanlarda birbirleriyle sosyal ağ konusunda büyük bir rekabet içerisindeler. Teknoloji blogu Wired'a konuşan Google'ın CEO'su Larry Page de konuşmasında bu rekabete değindi ve rakipleri Facebook'a sert eleştirilerde bulundu.

    İlk olarak, Google'ın sosyal ağı Google+'ın tamamıyla Facebook tarafından domine edilmiş bir sektöre girdiğini ve bu alanda işlerinin oldukça zor olduğunu belirten Larry Page, Facebook'un buna rağmen ürünlerini kötü yönettiğini ve bir şirketin başarılı olması için diğer şirketin başarısız olmasına gerek olmadığını söyledi.

    Facebook'a eleştirilerde bulunurken kendi ürünleri Google+'ı da öven CEO Larry Page, kendi yaptıkları sosyal ağın bambaşka bir yapıda olduğunu belirtirken, Google+'ın birçok rakipleri tarafından taklit edildiğini ve bu yüzden kendilerini başarılı gördüklerini söyledi.

    Bunun yanından Apple ile ilgili de birkaç söz söylemeyi unutmayan Larry Page, Apple'ın Steve Jobs zamanında kendilerine karşı başlattığı termonükleer savaşta en güzel cevabı Android platformuyla küresel olarak yakaladıkları %75'lik pazar payıyla verdiklerini belirtti.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Larry Page Facebook Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title