Haberler

Goethe Enstitüsü'den Film Seçkisi: Barbara Film Gösterimi

Günümüz Alman sinemasının en önemli yönetmenlerinden kabul edilen Christian Petzold'un daha önce Türkiye'de vizyona girmiş olan Barbara filmi Goethe-Institut aracılığı ile gösteriliyor.

Barbara turkishplayer

Günümüz Alman sinemasının en önemli yönetmenlerinden kabul edilen Christian Petzold'un daha önce Türkiye'de vizyona girmiş olan Barbara filmi Goethe-Institut aracılığı ile gösteriliyor. Yönetmenin katılımı ile gerçekleşecek olan bu özel gösterimin ardından Petzold, izleyicilerin sorularını yanıtlayacak.

Etkinlik Goethe-Institut'de 27 Eylül saat 19.00'da yapılacak.

Filmi temel olarak ele alacak olursak film 80'li yıllarda Doğu Almanya'da geçiyor. Rejimle yaşadığı sorunlar nedeniyle önce tutuklanan, daha sonra taşraya sürgüne gönderilen çocuk doktoru Barbara filmin başkarakteri. Her hareketi gözlense de Barbara Batı'ya kaçmakta kararlıdır; bütün meslektaşlarına, en başta da şefi olan Andre'ye karşı son derece mesafelidir. Hiçbir şey Barbara'yı artık Doğu Almanya'da tutamaz gibidir. Fakat kaçış günü yaklaştıkça kendisi, planları ve aşkı konusunda tereddütler yaşamaya başlar.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Christian Petzold Goethe Enstitüsü Almanya Türkiye Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title