Haberler

Geleceğin Programlama Dili Python %90 İndirimde!

Güncelleme:

İlk kez 1990'larda ortaya çıkan Python, günümüzde en popüler ve tercih edilen programlama dilleri arasında çoktan yerini aldı.

İlk kez 1990"larda ortaya çıkan Python, günümüzde en popüler ve tercih edilen programlama dilleri arasında çoktan yerini aldı.

Peki bu dili bu kadar cazip hale getiren şey nedir? Basitliği, gücü, nesne yönelimli olması, platform bağımsız ve açık kaynaklı oluşu tercih sebepleri arasında sayılabilir. Python öğrenmek diğer dillere nazaran oldukça kolay olduğu için size zaman kazandıracaktır. Şöyle ki C ile bir hafta uğraşarak yazabileceğiniz bir programı Python ile bir günde yazmanız mümkün olabilir.

Bilişimde kariyer yapmak istiyor ama programlamaya nereden ve nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız ya da başka bir dilde programlama tecrübenize ek Python dilini de öğrenmek istiyorsanız, size güzel bir haberimiz var. Şimdiile oturduğunuz yerden Python dilini ve programlamanın temellerini öğrenecek, uygulama ve yazılımlar geliştirebileceksiniz. Sıfırdan ileri seviyeye uygulamalı Python kursu şimdi 35TL!

Dünyanın en büyük online eğitim platformu olan Udemy tarafından yayınlananile siz de artık CV"nize "Python"ı ileri seviyede biliyorum" yazabileceksiniz. Ayrıca bu kurs ile Nesne Tabanlı Programlama felsefesini öğrenerek, daha sonra Java ve C++ gibi dilleri öğrenmeye çalıştığınızda oldukça rahat edeceksiniz.

YouTube kanalında 35.000"den fazla takipçisi olan Mustafa Murat Coşkun tarafından verilen kursu 18 saatlik ve 150 ders içeriği ile şu anda Türkiye"de bulunan en kapsamlı . Eğer programlama hakkında hiçbir fikriniz yoksa endişe etmeyin, bu kursu almak için herhangi bir programlama bilgisine ihtiyaç yok! Kurs boyunca kodlama egzersizleri, örnek projeler ve ödevler konuyu kapsamlı bir şekilde öğrenmenizi sağlayacak.

Python öğrendikten sonra çalışabileceğiniz sektörler ise web, mobil ve oyun programlama, machine learning, big data, sistem yönetimi, siber güvenlik.

Python ailesine katılarak Python"ın tüm bu güzelliklerinden faydalanmak için siz de şimdi bu online kursa . Üstelik ShiftDelete.Net takipçilerine özel %90 indirimli 35TL özel fiyat avantajı ile!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title