Haberler

    GeForce Now'da RTX 4080 ile 4K oyun dönemi başlıyor

    Güncelleme:

    GeForce Now Ultimate nedir? RTX 4080 desteği sağlayan yeni abonelik katmanı, 4K 240 Hz oyun oynatacak. İşte detaylar.

    NVIDIA , bulut oyun hizmeti GeForce Now için oldukça önemli bir güncelleme getiriyor. GeForce Now'a RTX 4080 desteğinin eklenmesiyle birlikte bazı oyunları 4K 240 Hz'de oynamak mümkün olacak. Yeni GeForce Now Ultimate abonelik katmanıyla gelen yükseltme, NVIDIA DLSS 3 ve Reflex teknolojilerinin kapısını aralıyor.

    GEFORCE NOW ULTIMATE NEDİR?

    NVIDIA , amiral gemisi ekran kartı RTX 4080'nin GeForce Now'a eklendiğini duyurdu. Yeni abonelikle sunulacak bu destek, benzeri görülmemiş performans seviyeleri vaat ediyor. Performans güncellemesi, NVIDIA'nın Ada Lovelace GPU'larının bir parçası olan RTX 4080 tarafından desteklenecek.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    RTX 4080 destekli GeForce Now Ultimate aboneliği, DLSS 3 sayesinde ray-tracing de sunacak. Ek olarak, NVIDIA'nın Reflex teknolojisi de rekabetçi oyuncular için mevcut olacak. Bu sayede 120 FPS ve 240 Hz yenileme hızı sağlanacak.

    RTX 4080 desteği yalnızca Ultimate üyeliğinde mevcut olacak. Halihazırda bazı bölgelerde sunulan RTX 3080 abonelik katmanı ise otomatik olarak Ultimate'e yükseltilecek. Yeni üyeliğin kullanıma ilk açılması Ocak sonunda başlayacak.

    NVIDIA'nın açıklamasına göre aboneliğin, 2023'ün ilk çeyreği boyunca Kuzey Amerika ve Batı Avrupa'daki bazı ülkelere genişlemesi bekleniyor. GeForce Now Ultimate Türkiye tarihi ise şimdilik belirsiz.

    PaketlerÖzelliklerFiyatlar
    PREMIUM Öncelikli Erişim
    Sınırsız Oyna (6 saatte bir oturum yenilenir)
    RTX Aktif
    140 TL/Ay
    3 AYLIK PREMIUM Öncelikli Erişim
    Sınırsız Oyna (6 saatte bir oturum yenilenir)
    RTX Aktif
    300 TL/ 3 Ay
    AVANTAJLI
    6 AYLIK PREMIUM
    Öncelikli Erişim
    Sınırsız Oyna (6 saatte bir oturum yenilenir)
    RTX Aktif
    520 TL
    AVANTAJLI
    11 + 1 AYLIK PREMIUM
    Öncelikli Erişim
    Sınırsız Oyna (6 saatte bir oturum yenilenir)
    RTX Aktif
    960 TL
    BASIC Standart Erişim
    30 Dakikalık Oturum Süresi
    Sınırlı Kapasite
    Ücretsiz
    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    RTX 4080 NOW Gamegar Teknoloji Haberler

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

    Bakmadan Geçme

    27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title