Haberler

    Fujitsu'nun Yıllar Önce Modüler Telefon Yaptığını Biliyor Muydunuz?

    Modüler telefonların henüz yeni ortaya çıktığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz.

    Emre Çetinkaya - -

    Herhalde birçok kişi modüler telefon olayını Google'ın Project Ara'sı ile öğrenmiştir. Modüler telefon projesini ise, sabit iskeleti üzerine modüler parçalar eklenerek, isteğe göre geliştirilebilen akıllı telefon olarak açıklayabiliriz. Bu anlamda Google'ın modüler akıllı telefonunu ise 2015'in başlarında satışa çıkacağı söyleniyor.


    Peki yıllar önce Japon Fujitsu'nun kısmen modüler bir telefon satışa çıkardığını biliyor muydunuz? Evet, Fujitsu'nun 2010 yılında satışa sunduğu, Fujitsu F-04B Separate Keitai isimli telefon, 2 parçaya ayrılabiliyordu. Telefon bir araya ise bir mıknatıs ve Bluetooth bağlantısı ile gelebiliyordu. Fujitsu bu şekilde aslında ilk modüler telefonu çıkarmıştı.


    Öte yandan Fujitsu F-04B Separate Keitai isimli telefonda, 3.4-inç büyüklüğünde bir ekran, 12.2MP kamera, 500 dakika konuşma süresi sunan batarya ve pedometre gibi özellikler bulunuyordu. Cihazın fiyatı ise 660 dolardı.


    Bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz?





    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Project Ara Fujitsu Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title