Haberler

    Forza Yapımcısından Bedava Fast & Furious Oyunu!

    Yeni filmi beklerken bir de oyun duyurusu geldi.

    Mahmut Saral - -

    Xbox platformunun başarılı yarış serisi Forza, beyazperdenin en hızlı ve öfkeli film serisi Fast & Furious ile bir araya geliyor. Genelde film oyunları pek iyi olmaz, ama arada güzel istisnalar da vardır. İşte bu da o başarılı örneklerden bir tanesi olabilir.


    Forza serisinin yapımcısı Turn 10 Studios, Universal Studios ile ortak bir çalışma yürüterek "Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious" isimli oyun üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Yapım, 27 Mart'tan itibaren Xbox 360 ve Xbox One platformlarında "ücretsiz" olarak indirilebilecek ve 10 Nisan'a kadar da ücretsiz kampanya sürecek. Bu tarihten sonra da 10 dolar fiyatla satışta olacak. Her ne kadar başında "Forza Horizon 2" yazıyor olsa da, Hızlı ve Öfkeli'nin oyunun tek başına çalışabileceğini belirtelim.


    Ek olarak, oyunda yer alacak bazı arabaları da sıralayalım:


    1970 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition


    2012 Nissan GT-R Fast & Furious Edition


    1998 Toyota Supra Fast & Furious Edition


    2014 Maserati Ghibli S Fast & Furious Edition


    1970 Plymouth Road Runner Fast & Furious Edition


    2015 Dodge Charger R/T Fast & Furious Edition


    1970 Plymouth Cuda Fast & Furious Edition


    2013 Jeep Wrangler Unlimited Fast & Furious Edition


    Videoyu göremiyorsanız tıklayın.


    İyi seyirler.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Universal Dodge Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title