Haberler

    Fenomen Merve Taşkın'ın beraat kararı, sosyal medyada gündem oldu

    Güncelleme:

    Ünlü fenomen Merve Taşkın, sosyal medya platformunda müstehcen içerikler yayınladığı nedeniyle yargılandığı davada beraat etti!

    Merve Taşkın isimli fenomen, sosyal medyada teşhircilikle suçlandığı davada beraat etti. Fenomene davasında ünlü avukat Feyza Altun ve ek olarak Emrah Karatay eşlik etti. Beraat ettiği davaya avukatları da kendisiyle birlikte katıldı. Avukat Feyza Altun, dava sonrasında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

    Merve Taşkın, sosyal medyada teşhircilik yapmakla suçlanmıştı

    Merve Taşkın, sosyal medya platformunda müstehcen görüntüler paylaştığı ve bu nedenle de teşhircilik yaptığı iddia edilerek şikayet edilmişti. Şikayet üzerine ifadesi alınan ünlü fenomen, fotoğrafların kendisine ait olduğunu ve bunu sadece takipçi sayısını artırmak için yaptığını açıkladı.

    İddianamede paylaştığı görüntüler üzerinden ticari amaçlı herhangi bir satış yapmadığını ek olarak paylaştığı görüntülerin müstehcen içerikli olmadığını düşündüğü ifadeleri yer aldı.

    Instagram için üç yeni özellik: Çift profil fotoğrafı ekleme ve daha fazlası

    Merve Taşkın, altı aydan üç yıla kadar ve beş bin güne kadar adli para cezasına çarptırılmasına talep edildi. Davanın bugün ikinci celsesi görüldü ve Merve Taşkın, avukatlarıyla birlikte katıldığı davada müstehcenlikle ilgili suçun unsuru oluşmadığı için beraat edildi.

    Öte yandan Feyza Altun, dava sonrasında bu kararın emsal olacağını belirterek şu açıklamaları yaptı:

    "Bu çok önemli bir karardı. Çünkü Türkiye'de özellikle kadınların giyimine kuşamına ve yaşam biçimine saldırı niteliğindeki bu dava lehimize sonuçlandı."

    "Umarım bundan sonra savcılarımız, sadece bikini, dekolte gördüm diyerek bu davaları açmaktan vazgeçerler, bir avukat olarak temennim budur."

    Öte yandan bu karar, hem yargılanan kişinin uzun süredir tanınmasından dolayı hem de sosyal medya odak noktası olduğu için gündem oldu.

    Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Merve Taşkın Sosyal Medya Teknoloji Haberler

    Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

    Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

    Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

    Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

    Bakmadan Geçme

    GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir?
    Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

    Süper Lig'e veda eden son takım Ankaragücü oldu

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title