Haberler

Epic Games Store, Deus Ex: Mankind Divided'i ücretsiz olarak sunuyor

Güncelleme:

Epic Games Store, Eidos Montréal'ün en iyi oyunlarından biri olan Deus Ex: Mankind Divided'i bu hafta ücretsiz olarak oyunculara sunuyor. Ayrıca, The Bridge adlı bir mantık bulmaca oyunu da ücretsiz olarak veriliyor. Oyunlar, Epic Games Store'da 21 Mart'a kadar talep edilebilir durumda.

Epic Games Store, Eidos Montréal'ün en iyi oyunlarından birini bu hafta ücretsiz olarak veriyor! 2016 yılında piyasaya sürülen RPG oyununun yanı sıra bir de küçük bir oyun daha ücretsiz olarak oyunculara sunuluyor.

Epic Games bu haftaki ücretsiz oyunu: Deus Ex: Mankind Divided

Deus Ex: Human Revolution'ın devamı olarak gelen Mankind Divided, Adam Jensen'ın hikayesini sürdürüyor. Oyunda Illuminati'yi avlıyor ve araştırılacak bütün mahalleler, ortadan kaldırılacak çeteler (ölümcül veya başka şekilde), açığa çıkarılacak komplolar ve kilidini açılacak bol miktarda siberpunk yeteneği var.

Eidos'un oyun için yaptığı tanım ise şöyle:

Yıl 2029 ve mekanik olarak augmente edilmiş insanlar artık toplumun geri kalanından tamamen soyutlanmış bir yaşam sürüyorlar. Deneyimli bir gizli ajan olan Adam Jensen, türünü nefretle karşılayan bir dünyada faaliyet göstermek zorunda kalıyor. Son teknoloji silahlar ve augmentasyonlarla donatılmış olarak, dünya çapında geniş bir komployu çözmek için doğru yaklaşımı ve güvenilir kişileri seçmek zorunda.

Epic Games Bahar İndirimleri başladı! EA SPORTS FC 24 için yüzde 80 indirim

Deus Ex: Mankind Divided sistem gereksinimleri:

Donanım / ÖzellikMinimum sistem gereksinimleriİşletim SistemiWindows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit sürümleri)İşlemciIntel Core i3-2100 veya AMD ekvivalentiBellek8 GB RAMEkran KartıAMD Radeon HD 7870 (2GB) veya NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)DirectXSürüm 11Depolama45 GB boş alanSes KartıDirectX uyumlu ses kartı

Aynı zamanda The Bridge de Epic Games'de ücretsiz olarak veriliyor. Bu mantık bulmaca oyununda, oyuncular fizik ve bakış açılarını manipüle ederek imkansız mimarilerde yol alıyorlar. Her biri için yerçekimi manipülasyonları, paralel boyutlar ve daha birçok zihin bükücü kavramlar içeren benzersiz çözümler gerektiren 48 seviye bulunuyor. Bölümleri tamamlamak ayrıca daha zor alternatif bulmacaların kilidini açıyor.

Minecraft filmi geliyor! Peki ne zaman?

Deus Ex: Mankind Divided ve The Bridge, Epic Games Store'da 21 Mart'a kadar ücretsiz olarak talep edilebilir durumda. Yani ücretsiz kopyaları kalıcı olarak kütüphanenize eklemek için yedi gününüz var. Gelecek hafta için ise Call of the Wild: The Angler ve Invincible Presents: Atom Eve ücretsiz olarak sunulacak.

Siz bu haftaki Epic Games ücretsiz oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Epic Games The Bridge 21 Mart Oyun Teknoloji Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title