Haberler

    Cara Delevigne ve Orlando Bloom'un Yer Aldığı Carnival Row'un Fragmanı Yayınlandı

    Amazon Prime'da yayımlanacak olan seri, izleyicisini fantastik bir dünyaya götürme sözü veriyor.

    Senaryosunu Travis Beacham'ın yaptığı Carnival Row, bir Guillermo Del Toro projesi olarak 2005 yılında başlamıştı. 10 sene sonra 2015 yılında Amazon, senaryonun uyarlanacağını duyurmuştu ve Del Toro'nun projeyle herhangi bir bağı kalmamıştı. Travis Beacham ise Peter Cameron ve René Echevarria ile birlikte yazar ve başyapımcı olarak projede yoluna devam etti.

    Viktoryan döneminde fantastik bir dünyayı bizlere sunacak olan seride savaş mağlubu ülkelerinden kaçan ve yolları Carnival Row'da son bulan efsanevi yaratıklar da yer alacak. Cara Delevigne'i Vignette Stonemoss rolüyle bir peri olarak, Orlando Bloom'u ise Rycroft Philostrate rolüyle insan dedektif olarak izleyeceğiz.

    Oldukça kısa süreli olan tanıtımda bu iki karakteri görüyoruz ve Delevigne'in kelebekvari kanatları dikkat çekiyor. Projede yer alan diğer isimler ise şöyle: David Gyasi (Interstellar), Karla Crome (Misfits), Indira Varma (Game of Thrones) ve Tamzin Merchant (Salem).

    Dizi Amazon Prime'da 30 Ağustos'ta yayımlanmaya başlayacak. Bazı yapımlarında Türkçe altyazı desteği de sunan Amazon Prime'ı ülkemizde de kullanabilirsiniz. Ayrıca 1 haftalık deneme hesabı da açabilirsiniz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Guillermo del Toro Travis Beacham Orlando Bloom Amazon Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title