Haberler

Amazon Prime Gaming Kasım 2022 oyunları sızdırıldı!

Güncelleme:

Prime Gaming Kasım 2022 ücretsiz oyunları sızdırıldı. Peki Amazon önümüzdeki ay hangi yapımları abonelere sunacak?

Prime Gaming Kasım 2022 ücretsiz oyunları sızdırıldı. Bilindiği üzere Amazon, her ayın sonunda bir sonraki ay abonelerin beğenisine sunacağı yapımları açıklıyor. Ancak bu tür servislerle ilgili güvenilir sızıntılarıyla bilinen Deallabs hızlı davrandı ve önümüzdeki günlerde duyurulacak Kasım 2022 ücretsiz oyunlarını paylaştı. İşte ayrıntılar!

AMAZON PRIME GAMING KASIM 2022 ÜCRETSİZ OYUNLARI

Amazon, ekim ayında Fallout 76, Total War: Warhammer II ve Middle-earth: Shadow of War gibi kaliteli yapımları sundu. Bu durum kasım ayında da devam edecek. Zira Deallabs'a göre şirket, önümüzdeki ay Prime Gaming abonelerine Fallout New Vegas Ultimate Edition ve WRC 9 FIA World Rally Championship dahil 7 oyunu ücretsiz hale getirecek.

AMAZON PRIME GAMING KASIM 2022 OYUNLARI NELER?

  • Fallout New Vegas Ultimate Edition
  • WRC 9 FIA World Rally Championship
  • Last Day of June
  • Indiana Jones and The Last Crusade
  • Etherborn
  • Whispering Willows
  • Facility 47

Amazon Prime üyeliği nasıl yapılır?

Buraya tıklayarak Amazon'un Prime sayfasına gidin ve 30 gün ücretsiz deneme seçeneğine tıklayarak Amazon hesabınızla giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra ise adımları takip ederek birkaç dakika içerisinde Amazon Prime üyeliği oluşturabilirsiniz.

Son olarak her ay ücretsiz oyunlar ve oyun içi ganimetler gibi birçok içeriğin verildiği Gaming Prime için ek bir ücret ödemenize gerek yok, 7.90 TL karşılığında alacağınız Amazon Prime aboneliğinin içerisinde bu hizmet de yer alıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Amazon Prime Kasım 2022 oyunlarını beğendiniz mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Amazon Prime Amazon Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title