Haberler

    Teknoloji Devlerinin Birbirinden Eğlenceli 1 Nisan Şakaları

    Teknoloji devleri, 1 Nisan Şaka Günü nedeniyle birbirinden komik ve eğlenceli hayali ürünleri çevrimiçi olarak yayınladılar.

    Bugün 1 Nisan Şaka Günü. Dünyanın dört bir yanındaki teknoloji devleri, birbirinden absürt, abartılı ve bir o kadar da komik hayali ürünleri ile bu özel günü takipçileri ile kutluyor. Şu ana kadar Google, OnePlus, Oppo gibi pek çok firma 1 Nisan'a özel şaka amaçlı hayali ürünlerini çevrimiçi olarak paylaştı. İşte o ürünlerden bazıları;

    1- OnePlus Warp Car

    Bir elektrikli süper spor otomobil olan OnePlus Warp Car, SLS 3D ve ABS 3D baskı kullanılarak üretildi. Bu sadece aracınızı dilediğiniz gibi özelleştirmek mümkün oluyor. Tabi gerçekten böyle bir otomobil olsaydı.

    2- Ola Seyyar Tuvalet

    Sürekli olarak hareket halinde olan insanlar için tuvalet konusunun büyük bir sorun olduğunu inkar edemeyiz. Ola Seyyar Tuvalet, tıpkı Uber gibi seyyar tuvaleti ayağınıza çağırmanızı sağlıyor. Ola Seyyar Tuvalet bir hayal ürünü olsa da Ola, Gramalaya adlı bir kuruluş ile orta çalışarak kırsal alanlardaki temiz su ihtiyacını karşılamak adına Ola uygulaması üzerinden bağış topluyor.

    3- Ekran Temizleyici

    Akıllı telefonlar günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası. Akıllı telefonlar sürekli olarak yanımızda olduğundan üzerlerine yiyecek, içecek gibi çeşitli ürünler dökebiliyoruz. Google tarafından 'inanılmaz' bir teknoloji ile geliştirilen ekran temizleyici, ekranda oluşan yiyecek ve içecek lekelerini temizliyor.

    4- Google Haritalar'da Yılan Oyunu

    Google, efsanevi yılan oyununu 1 Nisan'a özel olarak Haritalar uygulamasına getirdi. Oyun ile ilgili daha fazla bilgi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

    5- Google Lale Çevirici

    Google artık laleleri anlayabiliyor. Bu sayede düzinelerce insan dili ile laleler arasında tercüme gerçekleştirebiliyor. Eğer evinizde lale yetiştiriyorsanız ve onun neye ihtiyacı olduğunu daha iyi anlamak istiyorsanız tek yapmanız gereken Google Home'a 'Laleler ile konuş' komutunu vermek.

    6- Google Kaşık Klavye

    Bir klavyenin ne kadar tuhaf bir şekle sahip olabileceğini düşünüyorsanız Kaşık Gboard cihazına bir bakmanız gerekiyor. Bu özel cihaz, kaşığın bükülme açısına göre bir harf girişi gerçekleştiriyor. Hafif bir bükme A harfine karşılık gelirken, sonuna kadar bükmek Z harfine karşılık geliyor.

    7- Nokia 9 PureView X-Ray Sensörü

    Nokia 9 PureView'in gelişmiş bir kamera kurulumuna sahip olduğunu biliyorduk. Fakat HMD Global'den Juho Sarvikas, 1 Nisan'a özel olarak cihaz kamerasının X-Ray özelliğine sahip olduğunu duyurdu.

    8- 68 Megapiksel Kameralı Honor Telefon

    Twitter üzerinden bir duyuru gerçekleştiren Huawei'nin alt markası olan Honor, 68 MP arka kameralı, 8000 mAh batarya ve 6 hoparlörlü bir akıllı telefondan bahsetti. Heyecan verisi öyle değil mi?

    9- 15 Kameralı Vivo Telefon

    Huawei'nin dörtlü ya da Nokia'nın beşli kamera kurulumlarından etkilendiyseniz Vivo'nun 15 kameralı Vivo V15 Pro Özel Sürüm'ünü görene kadar bekleyin. Tabi bir gün görürseniz...

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu 1 Nisan Google Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title