Haberler

Teknoloji Bağımlılığının Önüne Tiyatro İle Geçiliyor

Menteşe Belediyesi tarafından desteklenen ve öğrencilerin teknoloji bağımlılığından uzak tutulması için mesajlar veren "Arkadaşım ben geldim" oyunu İlçe merkezine bağlı ilkokullarda sahnelendi.

Muğlalı sinema ve dizi oyuncusu Gülnihal Demir ve oyuncu Zafer Kara tarafından sahnelenen oyunu çocuklar büyük bir keyifle ve kahkahalar eşliğinde seyrettiler. Sahnelenen oyunu çocuklar ile birlikte izleyen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Oyunda geleceğimiz olan çocuklarımızın teknoloji bağımlılığından uzak durması için pek çok mesajlar veriliyor. Gösteri sırasında çocuklarda oyuna dâhil ediliyor. Aynı zamanda Gülnihal ablamız hikâyeler anlatırken çocuklarımıza tabletlere telefonlara bilgisayara bağımlı olmamaları gerektiği, aile içi ilişkilerin önemi, sosyal gelişimleri için sokakta ve arkadaşlarıyla birlikte olarak vakit geçirmeleri gerektiği anlatılıyor" dedi.

Oyun sonunda projeye sağladığı katkılardan dolayı Bahattin Gümüş'e teşekkür plaketi takdim edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülnihal Demir Bahattin Gümüş Zafer Kara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title