Haberler

Tekkiraz'da Beton Yol Çalışmaları

Ordu’nun Ünye ilçesi Tekkiraz Mahallesi’nde beton yol çalışmaları devam ediyor.

Ordu'nun Ünye ilçesi Tekkiraz Mahallesi'nde beton yol çalışmaları devam ediyor.

Tekkiraz Mahallesi'ne bağlı Atatürk, Sırma, Küçükgöl, Yılmazlar, Koruklu, Tepe, Karaarmut ve Saraçlı mevkilerinde toplam 6 bin 650 metrekare beton yol yapımı tamamlanarak hizmete sunuldu.

Tekkiraz Mahallesi'nde 8 ayrı noktada tamamlanan beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar yaptığı açıklamada, "Tekkiraz Mahallemizde 2017 yılı yatırım programı kapsamında Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz 8 ayrı noktada beton yol çalışmasını tamamlamış oldu. Ayrıca malzemeli bakımla ilgili de kendi ocağımızdan konkasör şantiyemiz kırım yapmaya devam ediyor" dedi.

Çamyar, "Büyükşehir Belediyemizin sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Ünye Belediyesi olarak bizlerde kendi mahallelerimizde ciddi beton yol yatırımları gerçekleştiriyoruz. Ben bu vesile ile bütün ekibimize kutluyorum. Beton yollarım yapım standartları oldukça yüksek. Beton kalınlığı ve V kanalları ile bu yollar çok uzun yıllar hemşehrilerimize hizmet verecek" diye konuştu.

Tekkiraz Mahallesi'nde yapımı tamamlanan beton yollarda inceleme yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, önemli bir hatırlatmada da bulundu. Bazı vatandaşların 3 ila 3,5 metre genişliğindeki yollara beton yol talebinde bulunduğunu söyleyen Çamyar, "Beton yol mikserimiz bu genişlikteki yollarda çalışamıyor. Beton yol isteyen hemşehrilerimizin biraz fedakarlık yaparak yol için bahçelerinden yol vermeleri gerekiyor ki biz de bu noktalara beton yol çalışması uygulayabilelim" açıklamasında bulundu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Çamyar Tekkiraz Ordu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title