Haberler

Yardım İçin Durdu, Bıçaklanıp Arabası Çalındı

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde aracıyla kaza yapan 27 yaşındaki Engin Sezer, yardım amacıyla duran otomobildeki 35 yaşındaki Kenan Gül ve yeğeni 16 yaşındaki Abdullah Barış Üstünel'i bıçakla yaraladı.

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde aracıyla kaza yapan 27 yaşındaki Engin Sezer, yardım amacıyla duran otomobildeki 35 yaşındaki Kenan Gül ve yeğeni 16 yaşındaki Abdullah Barış Üstünel'i bıçakla yaraladı. Gül'ün aracını alarak kaçmaya çalışan Sezer, kısa süre sonra tekrar kaza yapınca yakalandı.

Olay, saat 04.00 sıralarında, Kozyörük Mahallesi'nde meydana geldi. Malkara'dan Hayrabolu yönüne giden Engin Sezer yönetimindeki 59 DL 861 plakalı otomobil Kozyörük Mahallesi'nde sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, şarampole girdi. Kazayı yara almadan atlatan sürücü Engin Sezer ve araçta yolcu olarak bulunan 23 yaşındaki Tayfun Cesur daha sonra anayoldan geçen sürücülerden yardım istedi.

BIÇAKLA YARALADI, ARACINI ALDI

Yoldan geçen 59 LR 181 plakalı otomobilin sürücüsü 35 yaşındaki Kenan Gül, durumu fark ederek yardım amacıyla durdu. Bu sırada Engin Sezer cebinden çıkardığı bıçakla yardım amacıyla duran Kenan Gül'ü ve yanında bulunan yeğeni 16 yaşındaki Abdullah Barış Üstünel'i bıçakla yaraladı. Sezer ve Tayfun Cesur, çalışır vaziyette bulunan Gül'e ait otomobili alarak, olay yerinden uzaklaştı. Kenan Gül ise jandarma ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Bıçakla yaralanan Gül ve Üstünel, olay yerine gelen ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Kenan Gül, daha sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

KAZA YAPINCA YAKALANDILAR

Çaldıkları otomobille kaçmaya çalışan Engin Sezer ve Tayfun Cesur ise Malkara ilçe merkezi Keşan yolu çıkışında kaza yaptı. Kazada yaralanan 2 şüpheli, polis nezaretinde çağrılan ambulansla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ve Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Engin Sezer Kenan Gül Tekirdağ Malkara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title