Haberler

Tekirdağ'da Meyve Üreticileri Birliği Kuruluyor

Tekirdağ’da meyve üretimi ve geliştirilmesi konularında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ'da meyve üretimi ve geliştirilmesi konularında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Tekirdağ Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriye Sarıkoca'nın katılımlarıyla il müdürlüğü brifing salonunda. kurulması planlanan Tekirdağ İli Yumuşak Çekirdekli Meyve Üreticileri Birliği kurucu üyeleri ile Tekirdağ'da meyve üretimi ve geliştirilmesi konularında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Zekeriya Sarıkoca Tekirdağ'ın meyve üretiminde uygun potansiyele sahip olduğunu, pazar olarak İstanbul'a yakınlığı üretilen ürünlerin pazarlanmasında sıkıntı yaşanmadığı, kurumda tarımsal yatırımcı danışma ofisi kurulduğunu, Tekirdağ halkından gelen her türlü talepte üreticinin yanında olduğunu söyledi. Sarıkoca, Tekirdağ için meyveciliğin çok önemli bir yer tutmakta olduğunu, meyveciliğin Tekirdağ için olmazsa olmazı olduğunu, meyve üretiminin arttırılması gerektiğini belirtti.

Katılımcılar meyve üretimi ile alakalı yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirerek, üretici birliği kurulduktan sonra pazarlama sorunlarının ortadan kalkacağını ifade ettiler. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zekeriya Sarıkoca Tekirdağ Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title