Haberler

"Tekbirler yangını söndürür" paylaşımı yapan Cübbeli Ahmet Hoca geri adım attı

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından "Yangın gördüğünüz zaman tekbir getirin, zira tekbir gerçekten onu söndürür" paylaşımı yapan Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medyanın gündemine oturdu. Konuyla ilgili bir paylaşım daha yapan Cübbeli "Dün tekbir getirmekle ilgili attığım tweet; insanlara bir an evvel yangında ne okuyacaklarına dair bir zikir telkin etme amacıyla acele olarak atılmış bir tweettir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin birçok noktasında çıkan orman yangılarıyla mücadele sürerken Cübbeli Ahmet Hoca'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Cübbeli, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda "Hadis-i Şerif'te: 'Yangın gördüğünüz zaman tekbir getirin, zira tekbir gerçekten onu söndürür' buyuruluyor" ifadelerine yer verdi.

"BU PAYLAŞIMI HERKESE DUYURALIM"

Cübbeli açıklamasının devamında ise "Yangını görenler veya sosyal medyada izleyen herkes 'Allâh-u Ekber diye tekbir getirmeye devam etsinler. Kafirlerin planı Allâh'ın kudretini geçemez. Bu paylaşımı herkese duyuralım, herkes bulunduğu yerde tekbir getirmeye devam etsin" dedi.

"ACELE OLARAK ATILMIŞ BİR TWEET'TİR"

Bu çıkışı ile Twitter'da Türkiye gündeminde ilk 5'e giren Cübbeli'den yeni bir paylaşım daha geldi. Büyük yankı uyandıran sözleriyle ilgili geri adım atan Cübbeli, şu satırlara yer verdi: "Dün tekbîr getirmekle ilgili attığım tweet; insanlara bir an evvel yangında ne okuyacaklarına dair bir zikir telkin etme amacıyla acele olarak atılmış bir tweet'tir."

İşte Cübbeli'nin son paylaşımı;

'Tekbirler yangını söndürür' paylaşımı yapan Cübbeli Ahmet Hoca geri adım attı

Cübbeli'nin tartışma yaratan o paylaşımları;

'Tekbirler yangını söndürür' paylaşımı yapan Cübbeli Ahmet Hoca geri adım attı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500

Yorumlar (29)

Kobra Murat :

Hocam kendi uzerine bir bidon benzin dokup yakar misin? Tekbirlerin kudretini gorelim. Subake de radyasyonu kiriyordur, onu da deneyebiliriz senin uzerinde.

185
230
yanıtYanıtla
Delilerden :

denedim aygaz sönmedi, yangın nasıl sönecek? yıl olmuş 2021, adam 11 dk da uzaya gidip gelmiş, tekbir getirin yangını söndürün.... dinden soğuttunuz insanları....

188
150
yanıtYanıtla
Alper Kara:

Sacmalamış.....

146
174
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Bırak tekbiri hatimde indirsen yangın ancak suyla söner... O suyu taşımak için uçak gerek. Tekbirle yangın sönecek olsa Suudi Arabistanın 3/4 ü çöl olmazdı..!!

128
119
yanıtYanıtla
Atilla İlhami:

Uğur Duran, Mal herif Arabistan toprakları yangından dolayı mı çöl oldu ?

yanıt3
yanıt0
Lut Bektaş:

HOCANIN DEDİĞİ HERŞEYİ İŞİNİZE GELDİĞİ GİBİ ANLAYIN SONRA HOCA ÖYLE HOCA BÖYLE SİZİN ASIL DERDİNİZ HOCA FALAN DEĞİL ALLAHA PEYGAMBERE İSLAMA DÜŞMANSINIZ....

142
99
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

mecazı anlamayan insanlar var yangında selde depremde cenabı allahın takdiridir dua edin maksıdında hoca kullanmış oda biliyor yangını tekbirin söndüremeyeceğini man kafalaar

111
118
yanıtYanıtla
Serdar Cakmak:

Biraz dinimiz islam ile ilginiz olsa tekbirin yangını sondurmesine ne derece yardımcı olduğunu bilirsiniz.o tekbirler getirilmemiş olsa ne o uçak yerden kalkar nede o yangının üzrine gider sizlerde tekbir getirseniz ne yangın kalır ne de ülkemiz üzerine bu kadar dinsin imansız şeytan yolunda gidenler kalır. Bu yangınlar afetler depremeler dinimize düşman olanları destekleyenlerden geliyor.

111
110
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Allah sana akıl fikir versin. Senin gibilere "LAFZ PUTPERESTİ" denir. Bunu bir araştır.

yanıt63
yanıt52
Fatih Demir:

Ağzına ve yüreğine sağlık doğruluk payın var.

yanıt1
yanıt2
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title