Haberler

Tek Gecelik İlişkiyi Affeden Sezen Aksu, Yıldız Tilbe'ye Şarkı Yapıyor

Güncelleme:

Yıldız Tilbe, tek gecelik ilişki yüzünden 25 yıldır kendisiyle konuşmayan Sezen Aksu'nun barışmaları sonrası kendisine şarkı yapacağını duyurdu.

Sezen Aksu ile Yıldız Tilbe'nin 25 yıllık küslükten sonra barışmaları yeni yılın ilk günlerine damgasını vurmuştu. Yıldız Tilbe, barışma sonrası herkesin beklediği müjdeyi Twitter hesabından verdi.

TEK GECELİK İLİŞKİYİ 25 YIL SONRA AFFETTİ

25 yıl önce Yıldız Tilbe'nin, Sezen Aksu'yla aşk yaşayan merhum sanatçı Uzay Heparı'yla tek gecelik bir ilişkinin olduğu iddia edilmişti. 25 yıldır konuşmayan ikili Kanlıca'daki ev ortamında yeniden barıştı. Sezen Aksu duygularını, ''Belki şehre yıldız gelir, geç oldu güç olmadı'' diyerek ifade etti.

SEVENLERİNİ MUTLU ETMİŞLERDİ

Yıldız Tilbe ile Sezen Aksu'nun barışması sevenlerini bir hayli mutlu etmişti. İkili için ''Keşke birlikte şarkı yapsalar'' mesajları sosyal medyayı doldurmuştu.

''SEVGİLİLER GÜNÜ'NE YETİŞİR İNŞALLAH''

Yıldız Tilbe, müjdeyi Twitter'dan verdi. Sezen Aksu'nun kendisi için bir şarkı hazırladığını açıklayan Yıldız Tilbe, ''Sevgililer Günü'ne yetişir inşallah'' dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Yıldız Tilbe Sezen Aksu Twitter Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

ADAM:

25 yıl boyunca aklınız neredeydi? Neyi gurur meselesi yaptınız da, bizden bu ithamlı duyguları esirgediniz? Yıldız ve sezen bence şu an tr''nin en ihtişamlı ve köklü sanatçılarıdırlar. Yalnız küs olmanız bizi birçok şarkıdan ve duygudan mahrum bıraktı. Umarın bu boşluğu sağlam şarkılarınız ve birlikte yapacağınız programlarda söyleyeceğiniz şarkılarla doldurursunuz. Sağlıcakla kalın.

5
2
yanıtYanıtla
ADAM:

Olan bize oldu bu 25 içinde. Telefonumda full Yıldız tilbe şarkıları var. Daha ne şarkılar olacaktı kim bilir. yaşım 31 oldu olacak. ben 5-6 yaşındayken küsüşmüşler. O zamandan beri hayatım hiç iyi gitmedi zaten. Halende gitmiyor. Sigra yerine yıldız tilbe şarkısı içiyorum. gençler intihar eder diye o güzelim şarkılar atılır mı yıldız hanım? Damara kan pompalarız o şarkılarla. Tekrar yaz o şarkıları. ihtiyacımız var.

4
1
yanıtYanıtla
??:

İyiki küsmüşler yoksa onca şarkı sözü nerden cıkacaktı

3
1
yanıtYanıtla
ADAM:

sayende lezbiyen oldular.

yanıt1
yanıt0
Fethiyeli fethiye:

Bi hatadır yapmış yıldız sabahına pişman olup söylemiş sezene sarhoştuk diye yokmu içinizde yakın arkadaş eşi ile olup gizleyen Allah af etsin sezen kim ki

0
4
yanıtYanıtla
3535:

ikisi de çok kıymetli sanatçı, iyi oldu barıştıkları. . bir daha böyle sanatçılar gelir mi :(

2
0
yanıtYanıtla
hia:

ben bu mevzuyu yeni duydum yaa ilginç bildiğim kadarıyla yıldız tilbe sezen aksu hayranı ve kızının ismini sırf bu yüzden sezen koydu diye biliyordum aman ne olduysa oldu brıştınız geçti gitti yıldız ve sezen sevdiğim ve dinlemekten asla sıkılmayacağım iki güçlü ses ve besteci iyiki varsınız len keratalar :)

2
0
yanıtYanıtla
sss:

Rahmetli Uzay Sezenle beraberken de evliymiş ya da sevgilisi varmış öyle bişy vardı ama:) şimdi kim suçlu:)

1
0
yanıtYanıtla
sdesbr:

vay gidene

0
0
yanıtYanıtla
CORUMLU:

Hata onun hatası, kadın hatasında ısrar mı ediyor sanki bu doğrudur diye. Sezen de büyüklüğünü gösterip affetmiş. Gurur insanı bitirir. Ne varsa eskilerde var dostluğun insanlığın kıymetini biliyorlar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title