Haberler

Tçb Başkanı Başaran'dan 14 Şubat Açıklaması

Türkiye Çiçekçiler Birliği (TÇB) Başkanı İsmail Başaran, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Türkiye genelinde 1 milyonun üzerinde gül satışının gerçekleşmesi beklendiğini söyledi.

Türkiye Çiçekçiler Birliği (TÇB) Başkanı İsmail Başaran, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Türkiye genelinde 1 milyonun üzerinde gül satışının gerçekleşmesi beklendiğini söyledi.

Türkiye Çiçekçiler Birliği (TÇB) Başkanı İsmail Başaran, 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Tüm Türkiye'nin 14 Şubat Sevgililer Gününü kutladığını söyleyen Başaran, "Türkiye çapında 900 üyemizle vatandaşlarımıza kaliteli ve uygun fiyatlı çiçek hizmeti veriyoruz. Özellikle 14 Şubat bizim için oldukça önemli bir gün. Türkiye genelinde çiçek sektörüne ilgi her geçen gün daha fazla artıyor. Sevgililer günü gibi özel günlerde vatandaşlar çiçek satın almak ve onları sevdiklerine hediye etmek istiyor. Türkiye Çiçekçiler Birliği üyelerimiz müşterilerine mahcup olmadan, ürünleri zamanında ve en iyi şekilde teslim etmek için çalışıyor" dedi.

Online çiçek siparişi verecek vatandaşları, yoğunluk yaşanma ihtimaline karşı siparişlerinin son güne bırakmamalarına karşı uyaran Başaran, "İnternetten çiçek siparişi yaparken güvenilir ve marka siteleri tercih etmeleri faydalı olacaktır. Kurumsal bir yapıya sahip Türkiye Çiçekçiler Birliği de bu türden bir hizmeti sunmaktadır" ifadelerini kullandı.

"Gül fiyatları 10 ile 25 TL arasında değişiyor"

Gül fiyatları hakkında da bilgi veren TÇB Başkanı Başaran, "Gül fiyatları 10 TL ile 25 TL arasında kalitesine göre değişiyor. Türkiye genelinde yaşanan çetin kış şartları çiçek fiyatlarını etkiledi. Yerli üretimde düşüş meydana geldi ve ithalatta artış yaşandı. Son günlerin trend ürünleri arasında kutulu çiçek siparişinde bir artış olduğunu görüyoruz. Özellikle kutuda gül ve kutulu çiçek aranjmanlarına yönelim var. Satış açısından gülü orkide ve papatya takip ediyor. Lilyumun da en çok satılanlar arasında olduğu söylenebilir" ifadelerine yer verdi.

İsmail Başaran, Türkiye genelinde 1 milyonun üzerinde gül satışının gerçekleşmesi beklendiğini dile getirerek, "Elbette bu rakam için net bir şey söylemek için henüz erken ancak her zaman olduğu gibi 14 Şubat Sevgililer gününün bu yıl da en gözde çiçeği gül olacaktır. İnşallah herkes için bereketli ve sevgi dolu bir 14 Şubat olur" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İsmail Başaran Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title