Haberler

TBMM'de Karesi Rüzgarı

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde fırtınalar estiren Karesi Spor Basketbol Takımı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde damgasını vurdu. Takımın idari kadrosu, Balıkesir Milletvekilleri eşliğinde devlet erkanını ziyaret ederek forma ve atkı hediye etti.

Kuruluşunun 2. yılında büyük başarılara imza atarak lig atlayan ve TB2L'de lider olan Karesi Spor Basketbol'un başarısı Ankara'da da yankı uyandırdı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 2017 bütçesi görüşmelerinin yapıldığı gün meclise çıkarma yapan Karesi Spor Kulüp Başkanı Ahmet Ayan, yönetim kurulu üyesi Güvenç Guruş, Basketbol Şube Sorumlusu Talha Esen ve Sportif Direktör Anıl Uyanık; İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Balıkesir Ak Parti vekilleri Mahmut Poyrazlı, Sema Kırcı ve Ali Aydınlıoğlu Kasım Bostan'ı ziyaret ederek takımın formasını ve atkısını hediye etti.

Geçmiş yıllarda basketbol oynadığını söyleyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Boyumdan dolayı basketbolda ilerleyemedim. Basketbol en sevdiğim spordur. Karesi Spor'a başarılar diliyorum. Her zaman arkanızdayız" dedi.

Karesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ayan ise yaptığı açıklamada, "Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'ın talimatı ile kurduğumuz basketbol takımımız artık Türkiye'ye mal oldu. Yerelde oluşturduğumuz sinerjiyi tüm Türkiye'ye yaydık. Bugün tüm Türkiye bizleri konuşuyorsa bu Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz'ın vizyonu ve hükümetimizin spora desteği sayesindedir. Bakanlarımıza ve vekillerimize Yücel Başkanımızın selamını ilettik. Bizleri Ankara'da misafir eden milletvekillerimize ve bakanlarımıza teşekkür ediyoruz. Umuyoruz ki Karesi Spor'un bir maçına sayın bakanlarımız da katılacaktır" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Ayan Balıkesir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title