Haberler

TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili Köylü

TBMM Adalet Komisyonu Başkanvekili ve AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, "İşe alırken parti gözetmeyin. Bizim partimizden mi değil mi yok böyle bir şey. 15 Temmuz gecesi tankların altına yatanlar bizim partimizin değil öteki partinin de değil beriki partinin de değil hepsinin insanları" dedi.

Köylü, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen demokrasi nöbetinde FETÖ'nün 15 Temmuz gecesine gelmeden önce birçok hukuk dışı uygulamaya başvurduğunu belirtti.

Hakkı Köylü, şunları söyledi:

"Sahtekarlıkla sınavlara hile katarak, soruları çalarak, aklınıza gelecek bütün kötülükleri yaparak kurumların içerisine sızdılar. Bütün kurumlarımızda var, devletin her tarafında var. Önce devleti ele geçirmek istediler, daha sonrada diğerlerinin emirlerine talimatlarına uyarak darbe yapmayı düşündüler. 2015 yılında 9 Mart da basın açıklaması yaptım. Bundan sonra bunlara en ufak yardım yaparsanız suçlu olursunuz dedim. 'Bu soruşturma devam ediyor ve bu örgüt terör örgütüne dönüşüyor. Durum bunu gösteriyor' dedim. 'Eğer gene yardım ederseniz, bir kurban derisi bile verirseniz terör örgütüne finansman sağlamış sayılırsınız, mal varlığınıza el konulur. Bazen hanımlar bunlar için kermes düzenlediler. Eğer bunlara para vermek için kermes düzenlediler ise bunlarında başı derde girer. A partisi B partisi kalmamıştır. Sağı, solu, ortası ne varsa hepsi vatan için bir araya gelmiştir."

Köylü, artık yetkililerin işe insan alırken öncelikle liyakata bakması gerektiğini belirterek, siyasi görüşlerin artık önemli olmadığını, kişinin işi iyi yapıp yapmayacağının önemli olduğunu ifade etti. Hakkı Köylü, "İşe alırken parti gözetmeyin. Bizim partimizden mi değil mi yok böyle bir şey. 15 Temmuz gecesi tankların altına yatanlar bizim partimizin değil öteki partinin de değil beriki partinin de değil hepsinin insanları. O halde biz artık devlette yeni bir sayfa açıyoruz dedik. Ben yetkililerden istirham ediyorum, buna dikkat etsinler." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hakkı Köylü Kastamonu AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title