Haberler

Taziyeden Dönen Aile Kaza Yaptı: 3 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Şırnak'ta taziye ziyaretinden dönen araç yoldan çıkarak savrulup takla attı. Araçta bulunan 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde taziye ziyareti dönüşü sonrası Cizre'den Silopi'ye giden araç yoldan çıkarak savruldu ve takla attı. Yaşanan kazada araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.

SAVRULUP TAKLA ATTI

Kaza, Silopi- Cizre Karayolu Botaş mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taziye ziyareti sonrası Cizre istikametinden Silopi'ye giden Ebubekir Ayaz (36) yönetimindeki 47 KS 356 plakalı kamyonet, Botaş mevkiinde belirlenemeyen bir nedenden dolayı yolun kenarına savrularak takla attı.

3 KİŞİ HAYATA VEDA ETTİ

Kaza sırasında araçta bulunan 5 kişi ağır yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar 112 Acil Servise haber verirken amca çocukları olan araç sürücüsü Ebubekir Ayaz (36) ve Halil Ayaz (33) olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan 3 yaralı ambulanslarla Silopi Devlet Hastanesine kaldırılırken durumu ağır olan İbrahim Ayaz da (47) kaldırıldığı Silopi Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

YARALILAR HASTANEDE

Yaralılardan Kemal Uslu'nun (16) tedavisi Silopi Devlet Hastanesi'nde sürerken Selim Şen (45) Cizre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Yaşanan kaza sonrası hayatını kaybedenlerin aileleri Silopi Devlet Hastanesine akın etti. Olayla ilgili soruşturma başlatırken, kazazede yakınları sinir krizleri geçirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ayaz Silopi Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

IMPARATOR TÜRKMobil-IOS:

Kesin tecrubesizlik,kafasına gore araba kullanıyor millet,kural bilen tanıyan yokki

9
18
yanıtYanıtla
Silopi''li:

Seni insan yerine koyamıyorum ama hayvanlarada hakaret edemiyorum inşallah yüce rabbim sözünüzün karşılığını verir.

yanıt1
yanıt0
MuroMobil-IOS:

Turkiye'de kuralmi var? Polis mi var? Gelin birde avrupayi gorun.turkiye de her bir polis bir basbakan havasinda :) cahillik cabasi...

1
3
yanıtYanıtla
silopili:

ALLAH RAHMET EYLESİN Söyleyemeyenler için büyük harflerle yazdım

2
1
yanıtYanıtla
silopili:

Allah''ın işi değil mi siz niye cahil cahil konuşuyorsunuz gerizekalılar.

1
1
yanıtYanıtla
silopili:

Sözüm herkese değil söylediğim kişi kendini iyi biliyor

1
1
yanıtYanıtla
Trabzonlu Mobil-IOS:

Allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
arkadaş:

Allah rağmet eylesin ailesinede sabır versin geçen haftalarda az kalsın bizde aynı yerde kaza yapıyorduk hayat böyle ne zaman nerde başına ne geleceğini bilemesin tedbiride elden bırakmamak gerek ALLAH her daim yardımcımız olsun. . .

0
0
yanıtYanıtla
Harun dayanmobilWeb@haberler.com:

Ben hakkariden Harun dedeler köyünde oturuyorum allah ailelerine baş sağlığı dilerim ve mekanları cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title