Haberler

Taysad: Çin'de İş Yapacak Yatırımcılar Önce Sabırlı Olmayı Öğrenmeli

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD), Çin pazarında yatırım ve ortaklıklar konusunda üyelerini bilgilendirmek için düzenlediği Çin Çalıştayı'nda üyelerine, Çin'de oyuna getirilmeden iş yapabilmek için altın öğütlerde bulundu Taşıt...

Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD), Çin pazarında yatırım ve ortaklıklar konusunda üyelerini bilgilendirmek için düzenlediği Çin Çalıştayı'nda üyelerine, Çin'de oyuna getirilmeden iş yapabilmek için altın öğütlerde bulundu Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD), Çin pazarında yatırım ve ortaklıklar konusunda üyelerini bilgilendirmek için düzenlediği Çin Çalıştayı'nda üyelerine, Çin'de oyuna getirilmeden iş yapabilmek için altın öğütlerde bulundu. Dernek, bu ülkede iş yapabilmek için her şeyden önce sabırlı olunması gerektiğinin altını çizdi.

TAYSAD'dan yapılan açıklamaya göre, TAYSAD, dünyanın en fazla araç üreten ülkelerinden biri haline gelen Çin'de işbirliği, ortaklık ve satın alma operasyonlarında, neler yapılması ve nelere dikkat edilmesi gerektiği konusundaki bilgileri 2. Çin Çalıştayı'nda üyeleri ile paylaştı.

TAYSAD Genel Koordinatörü Süheyl Baybalı, çalıştayda yaptığı konuşmada, Eylül ayında Çin'de gerçekleşecek "Çin Uluslararası Otomotiv Yedek Parça Fuarı"na (CIAPE) katılmanın önemine değinerek, otomotiv tedarik sanayinin mutlaka bu ülkede yerini alması gerektiğini vurguladı.

Bunun için üyelerini bilgilendirdiklerini ve söz konusu fuar ile de Çin'de yer alabilmek için önemli bir adım atacaklarına inandıklarını aktaran Baybalı, "Show time başlıyor. Fuar öncesinde ülkemize Çinli heyet getireceğiz, ilk temaslar burada yapılacak. Daha sonra TAYSAD'ın Çin ofisi için gerekli adımları atacağız. Aktivite planı hazırlayacağız. Çin'e çay içmeye değil yatırım için, işbirliği için gideceğiz" diye konuştu.

Dernek, Çin Çalıştayı'nda üyelerine, Çin'de oyuna getirilmeden iş yapabilmek için de altın öğütlerde bulundu. Dernek, bu ülkede iş yapabilmek için her şeyden önce sabırlı olunması gerektiğinin altını çizerken, Çin'de 370 milyonluk potansiyel oto alım gücü olan bir pazar bulunduğunu, yatırımcıların Avrupa'ya gitmektense zorlukları sineye çekip Çin'e gitmesi gerektiğini belirtti. - Ankara

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Çin Halk Cumhuriyeti Süheyl Baybalı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title