Haberler

Tavşanlı Linyitspor Yenilendi

Güncelleme:

PTT 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor, 2013-14 devre arası transfer döneminde 12 futbolcuyla anlaşırken 9 futbolcuyla da yollarını ayırdı.

Ligde kalmak için transfer çalışmalarını sürdüren kırmızı-siyahlılar 3'ü sezon başı yollarını ayırdığı futbolcular olmak üzere toplam 12 yeni futbolcuyu kadrosunu katarak takımı yeniledi.

Devre arası transfer dönemine sezon başında taraftarların tepkisini toplayarak Güngörenspor'a yollanan 39 yaşında ki Abdi Aktaş, Nazilli Belediyespor'dan Hasan Yaşar ve Tokatspor'dan Murat Özavcı'ya imza attırarak başlayan Tavşanlı Linyitspor yönetimi, Almanya'dan orta saha Enes Acarbay ile 1.5 yıllık , Nazilli Belediyespor'dan defans Kemal Okyay ile 1.5 yıllık , Bergama Belediyespor'dan kaleci Erhan Aslan ile 1.5 yıllık, Ünyespor'dan orta saha İsmail Aslan ile 1.5 yıllık,
Göztepe'den forvet Ali Kuçik ile sezon sonuna kadar, Akhisar Belediyespor'dan orta saha Luciano ve forvet Özgürcan Özcan ile de sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşma sağladı.

Ayrıca sözleşmesini fesh ettiği Akeem Agbetu'nun aldığı ücrette indirime gitmesiyle sezon sonuna kadar tekrar anlaşan Meteorlar, Türk statüsünde oynatmak üzere Kırgızistan milli takım kaptanı orta saha Vadim Harchenko ile Azerbeycanlı defans Ilgar Nabiyev ile de 1.5 yıllık anlaşama sağladı.

Bunun aksine 14 futbolcuyu kadrosuna katarak takımı yenileyen Tavşanlı Linyitspor; Cafercan Aksu, Gökhan Öztürk, Dele Olorundare, Usim Nduka, İlkay Demir, Ramazan Aksoy, Andriy Popovic, Adinoy Sani ve Mehmet Çoğum ile yollarını ayırdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tavşanlı Linyitspor Güngörenspor Hasan Yaşar Nazilli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title