Haberler

Tatil yolculuğu faciayla bitti! Anne ve 2 kızı trafik kazasında hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kayseri'de hafif ticari aracın şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında ailenin Kozalık'ya tatile gittiği öğrenilirken, kazada anne ve 2 kızı hayatını kaybetti. Yaralanan 8 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Kayseri- Malatya karayolu Karatay Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, Kahramanmaraş'tan Nevşehir'in Kozaklı ilçesine tatile giden E.B. yönetimindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Tatil yolculuğu faciayla bitti! Anne ve 2 kızı trafik kazasında hayatını kaybetti

ANNE VE İKİ KIZI YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada otomobil içerisinde bulunan 8 kişi yaralanırken, anne Şerife Badem, kızları Fatma Badem ve Şerife Badem hayatını kaybetti. Yaralılar sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Talihsiz anne ve kızlarının cenazeleri de yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Nevşehir Malatya Kayseri Haberler

500

Yorumlar (3)

corç:

yavaş sürün yavaş !

67
6
yanıtYanıtla
Çağlar Sarıkurt:

ya karşıdaki yavaş değilse o zaman ne olacak... ?

yanıt17
yanıt41
Engin Yeter:

Türkiyede trafik cezalari çok komik agirlastir hapis cezasi ver avrupa gibi o dagdan inme ayilar kuzu gibi oluyormu olmuyormu sen bak ulkede ne kanun var ne yasa basibos ulkede boyle kazalar normal

15
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title